Starczy tego kiszenia. Widać ktoś chciał wystraszyć ludzi wystawił 26000akcji po 1.67zł ale szybko zostało to wykupione. Papier mocno przeceniony i do tego wyprzedany.
To się nazywa gonienie leszcza jak najtaniej skupić akcje, jak się ma już tyle ile się chce to wtedy wybicie do góry dziwi mnie tylko ze leszczy nie ubywa tylko przybywa zobaczymy, co powiedzą za tydzień?!!....
Witam akcjonariuszy jak tam humory po wynikach pisałem wczoraj że starczy już kiszenia na spółce, kto posłuchał i wszedł w spółke ten gość. Dzisiaj rozruszała nam się spółka od rana, myśle że zrobią wiekszy obrót i pójdziemy do góry co będzie kolejnym dobrym technicznie sygnałem do kupna.
obroty zwiększone może nie są jakieś powalające ale ważne że wzrost kursu przy zwiększonym wolumenie. do 1.75zł papier rozebrany, kto miał sprzedać ten sprzedał czas na kolejny ruch. Z obaczymy po zamknięciu sesji jak to będzie wygladało
Pięknie papier zbierany spokojnie powoli do przodu. Zaczyna mi się podobać ten fundusz co zbiera ten papier, nie robi tego nachalnie tylko spokojnie konsekwentnie