Jak masz kasę to wejdź np. w Symbio gdzie free float jest minimalny (bo ponad 90 proc. akcji należy do głównych akcjonariuszy, więc prawdopodobieństwo dużej podaży też jest znikome) i nawet kilkadziesiąt tysięcy złotych może wywindować cenę o kilkanaście procent. A że spółka jest (bez powodu) zdołowana na 12 zł to raczej spadać więcej nie powinna.
Dziwi, że nie wstydzisz się pieprzyć jak potłuczony... Jakoś nie zdecydowałeś się na to zażywanie "roskoszy" skoro nie kupiłeś tych 1940 akcji jakie widniały jeszcze parę minut temu w arkuszu na "S" po 12 zł.
Dnia 2010-02-26 o godz. 12:54 ~Ja napisał(a):
> Dziwi, że nie wstydzisz się pieprzyć jak potłuczony...
> Jakoś nie zdecydowałeś się na to zażywanie
> "roskoszy" skoro nie kupiłeś tych 1940
> akcji jakie widniały jeszcze parę minut temu w arkuszu na
> "S" po 12 zł.
ja jakoś nie widziałem tych 1940 szt
i jakoś nikomu kto stoi wyżej niż 13 zł też nie wpadły
Co za bzdety opowiadasz?! Pomijam już fakt pozostawiającego wiele do życzenia wzroku ale niby jak miały wpaść akcje oferowane po 12 zł komuś kto sam złożył zlecenie na SPRZEDAŻ akcji powyżej 13 zł.
Dnia 2010-02-26 o godz. 13:01 ~Ja napisał(a):
> Co za bzdety opowiadasz?! Pomijam już fakt pozostawiającego
> wiele do życzenia wzroku ale niby jak miały wpaść akcje
> oferowane po 12 zł komuś kto sam złożył zlecenie na
> SPRZEDAŻ akcji powyżej 13 zł.
Dziwi, że nie wstydzisz się pieprzyć jak potłuczony... Jakoś nie zdecydowałeś się na to zażywanie "roskoszy" skoro nie kupiłeś tych 1940 akcji jakie widniały jeszcze parę minut temu w arkuszu na "S" po 12 zł.
mówisz że ktoś chciał sprzedać akcje po 12 zł czyż nie tak????
ja stoję od dłuższego czasu z koszykiem na wyższych poziomach i jakoś nie zauważyłem by mi wpadło tak więc nie wiem kto tu ma problemy ze wzrokiem
To pewnie na wyższych poziomach "stoisz z koszykiem" na sprzedaż ponieważ na NewConnect transakcje (odmiennie niż chociażby na WGT) realizuje informatyczny system transakcyjny, więc nie możesz "stać z koszykiem" na wyższych poziomach niż najniższa oferta sprzedaży i nie kupić.
Moja rada dla Ciebie: zadbać pilnie o okulary lub pomoc kogoś z dobrym wzrokiem i zamiast ściemniać o chęci kupowania na wyższych poziomach kupić dużo niżej czyli obecnie po 11 zł.