Przemysł i budownictwo » aktualizacja 25-02-2010 07:46 Deweloper w ciągu dwóch lat chce wprowadzić do sprzedaży ponad 3 tys. mieszkań. Liczy, że w tym czasie zaksięguje 740 mln zł skonsolidowanych przychodów
dlatego ze wśród akcjonariuszy tchórze i hieny giełdowe , które zarabiają kilka groszy i wyrzucają. Tutaj wystarczyłoby żeby wycofano kilka zleceń sprzedaży a budopol rusza w gore z impetem.
dodam jeszcze ze, wtedy rośnie zainteresowanie spółka , rosną obroty a kurs wędruje wysoko ku zadowoleniu akcjonariuszy. Dlatego prośba do akcjonariuszy , którzy nie muszą juz dziś czy jutro koniecznie sprzedać wycofajcie zlecenia sprzedaży.Powodzenia
Gant, Terenia czy jak ci tam jeszcze. Naganiasz od zeszłego roku. Ciągle wypisujesz podobne pierdoły, tylko nicki zmieniasz.
Kompletnie się kompromitujesz brakiem chociaż by elementarnej wiedzy o funkcjonowaniu giełdy. Masz jakieś magiczne, życzeniowe myślenie co do działania mechanizmów giełdowych. Czy ty nieszczęśniku na prawdę nie potrafisz zrozumieć że wypisywanie pierdół na forach internetowych nie zmieni nic na spółce?
Tu nie ma sentymentów żadnych tchórzy i walecznych. To jest biznes i tu chodzi o to by zarabiać pieniądze. Skoro jest tylu zainteresowanych sprzedażą to zapewne mają ku temu swoje powody.
Panie Stefku, przepraszam , ale nie wiedziałam , ze na tym forum udzielają się tez moi znajomi inwestorzy , którzy od czasu do czasu korzystają z mojego laptopa. Jeszcze raz przepraszam ,ale od dziś koniec z pożyczaniem laptopa.
a ja wam napisze wprost , zdechlak szmata, swinstwojakich malo , zdycha caly czas
juz miesiacami nic tylko lekie ruchy do gory a potem znowy zdycha juz dawno tego zdechlaka wywalilem , bo tunic nie bedzie na tej łajbie ,wywalac i niech zdycha dalej
pozdrawiam romek
Różnica drogi Romku polega na tym . że akcjonariusze, czyli tacy co mają czas -inwestują , a Ci co się im spieszy i chcą szybciusieńko zarobić tylko psioczą, narzekają - a przecież nie o to chodzi -więcej wiary i optymizmu.Pozdrzwiam..