musimy to zrobić.Jeżli zbierze się nas kilku i każdy kupi ok 100 akcji to trzymacz straci dużo akcji i szybko popłynie.Moge być numer 1.Kupię 104szt. Czekam na wsparcie czyli nr 2 ....
On już nie zbija tylko magluje i bada sytuację.Wg mnie 14zl to jest bardzo atrakcyjna cena.Samemu to podkupisz a on zaraz sprowadzi do parteru i dalej trzeba tylko patrzeć,a kasy zostało tylko 1500zl.Trzeba porozumieć się i spróbować kupą panowie. Jeżeli kupimy po niżej 16.zl to ryzyko strat prawie żadne,a ładnie zabawimy się.
.
Myślę, że wam się we łbach porąbało. Ja kupię i kto ze mną kupi?? Ludzie, myślcie trochę. To jest giełda na której ma się zarabiać pieniądze a nie tworzyć kółka wzajemnej adoracji jakiegoś waloru!!
Zupełnie żeście poszaleli. Odebrać od trzymacza! Tylko ignorant może takie hasło wymyślić i zachęcać innych do głupich ruchów.
Ale nic, piszcie dalej i kupujcie dalej. Aaa, i uśredniajcie w dół. To bardzo pomaga na samopoczucie.
Coś taki spięty, wyluzuj weekend jest. Każdy robi ze swoją kasą co mu się podoba i uśrednia w dół czy w górę i nic to Cię nie powinno obchodzić. Martw się o swoją kasę i te spółki które masz bo domyślam się że nie masz Fasinga skoro uważasz że to taka kiepska spółka.
Pzdr
Szczególnie uwaga do tego "cvbm".Ta spólka to jest konkretny przypadek.Tu ktos manipuluje ,a dokładniej znęca sie psychicznie nad indywidualnymi od 2,5 roku.W jaki sposób to robi to każdy widzi,tą manipulacje zleceniami i transakcjami.Wg mnie to robi licencjonowany gnojek z biura maklerskiego.Z tym ostatecznie trzeba skończyć i jego też sprowadzić na ziemie,jak taki mądry to niech topi akcje.Oni z tych biur maklerkich to myślą ,że sa najmadrzejsi i bardzo pewni siebie (to forum wykorzystują też do manipulacji,może jesteś jednym z nich),bo ciebie tak to zabolało.Akurat w tym przypadku kólko wzajemnego wsparcia potrzebne.Dziś duzo akcji on prawdopodobnie utopił.W pewnym momencie przerzucił sam sobie w dól ale to nie dużo pomogło.Sprawdziłem zlecenia sprzedaży to już ustawił ponad 2000 akcji po 100 z postępem co 5 gr.Tym gnojom z bm to przydałby sie darmowy wypoczynek w pasiakach w sanatoruim- na tej spólce to oni na to żasłużyli.A tak kto wie jakie bm jest animatorem ??
do Mario
AT-------------nie będę ci wyjaśnial na forum..........ale
inwestując wlasne pieniądze warto ją znać i umieć CZYTAC
do FSG---- w obecnej sytuacji średnio przydatna
wlaściwe odczytanie 3,4 wskaźników AT przy ,,pewnym,, trendzie jest SUPER pomocne
i daje w miarę prawdziwy sygnal------na K lub S
trafnie------------ocenileś cytuję Ciebie ,,,,.Wg mnie to robi licencjonowany gnojek z biura maklerskiego
Chyba sobie żartujesz!!! Nikt za ciebie myślał nie będzie bo inwestujesz swoje pieniądze. Zwracam tylko uwagę, że skoro zarząd tej firmy nie robi nic w zakresie PR, ignoruje wszystkie próby kontaktu, branża węglowa ma straty jak byk, a fasingowe biogazownie to następny humbuk to zysków tu nie będzie. BGK się znudzi i sprzeda zwłaszcza jak dojdzie do skutku druga transakcja z Kopexem. A wtedy to będzie trup giełdowy. A i teraz ledwo dycha...
Bądź mężczyzną i nie płacz na forum jak baba. Idź zainwestuj (zagraj?) w inną spółkę to odrobisz zamiast tracić czas na pisanie na forum bo przecież wszyscy wiemy jak wygląda PR i jakie są inne ryzyka związane z FSG.
Pzdr
super mężczyzną.................to jest ten co tak pięknie uprawia ,,radosną twórczość,,
co do milimetra rysując wykres
20zl-----------zajmie mu okolo 4-5 miesięcy..chyba,że ktoś wcześniej zmieni te plany
Po co tu bawić się w wykresy. Wszystkich akcji jest tylko 3mln,w obrocie to nie wiem ile może 300tys.Przy takiej ilości akcji żadne AT nie ma sensu.Dwoma transakcjami można to wywrócić.Kurs jest trzymany to widać jak na dłoni.Dziś brak popytu,to przerzucił sam sobie w dół ustawił ponad 500 po 14,60 i kontroluje tylko jak długo.???