• Kiedy 2 zł Autor: ~Fifi [79.187.45.*]
    Na razie idzie w tym kierunku
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    bardzo zabawne, bardzo
  • ergis Autor: ~oczekujacy [83.5.15.*]
    tez czekam na 2zl lub mniej
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: redaktor [83.14.170.*]
    CIERPLIWOŚĆI.
    A z tym 2 złote to też uważaj, bo możesz przepłacić. Dużo przepłacić.
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~donek [148.168.40.*]
    Ja tam ergis sprzedałem ale dalej uwazam żeś strasznie głupi jesteś redator bo zamiast zarabiać na giełdzie to pie....lisz
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~zigi [83.12.169.*]
    Jedyna możliwośc obsuwy Ergisu jak Prezesem zostanie Redaktor, a że to nie możliwe więc należy zachowac spokój i czytac super raporty. Pozdrawiam :)))
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~donek [148.168.127.*]
    ale swoja drogą kto chce dobrze wyjść z ergisu to już niedługo ten moment bo jak nie wyjdziecie to po 25 -ym kiszonka przez kolejnych kilka miesięcy/dyfowanie zgodne z szerokim na mikroskopijnych obrotach tak więc teraz może być dobra okazja
    planujesz powrót z MCI, ze tak piszesz ?
    tam chyba tez żadnej rewelacji
    Nie planuję jesli rynek pójdzie w góre a tak mysle ze bedzie to mci powtarzam ma duzo wieksze szanse na 10 zł niz Ergis na 7.W dalszym ciągu uważam że apogeum ergisu to bedzie za tydzień a potem jeszcze wieksza kiszonka niż jest.Ergis sprzedawałem średnio po 4, MCI kupowałem średnio po 5,3 tak więc biorąc pod uwagę płynnośc i ilosci które sprzedałem to jestem wiecej niż zadowolony a biorąc pod uwagę perspektywę to zdecydowanie jestem zadowolony.Do Ergisu mam sentymant .Nie zamierzam go kupować w najblizszym roku ale z sentymentu bede tu zagladał.Chociażby po to żeby sie pośmiac z redaktora:)niestety.Bo mimo że nie wróżę kokosów na Ergisie to prognozy redaktora są zabawne:)
    A przy okazji jutro moze byc niezła jazda na mci
    CIERPLIWOŚCI.
    wiesz co redaktor, żebyś Ty chociaż potrafił ze 2-3 zdania sklecić i jeszcze je uzasadnić, a nie tylko slogany typu będzie niżej, cierpliwości i słynne niestety
    w ten sposób jak Ty to robisz to równie dobrze może się wypowiadać przedszkolak dopuszczony przez ojca do komputera
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~bu [91.146.192.*]
    Chlopak musial ostro dostac po dupsku na papierku. Nie zarobil i teraz z ze zlosci nie majac argumentow wypisuje glupoty. Raporty swiadcza same za siebie. Firma przynosi zyski i sie ciagle rozwija to jest najwazniejsze. Trzeba miec jakies fundamenty w portfelu ;] Glowny problem to ta zasrana plynnosc. Generalnie spolka dla cierpliwych jak pisze redaktor :]
    ta spółka jest jedna z niewielu jakie znam gdzie się spokojnie inwestuje a nie spekuluje i może nie widać tu szaleństw i nagłych olbrzymich wzrostów, ale tez nie trzeba trzymać reki na enterze bo akcjonariat stabilny i wie po co tu siedzi.
    Wcześniej czy później rynek wyceni realna wartość spółki
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~mirek lublin [77.112.28.*]
    cierpliwość będzie nagrodzona
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~Fifi [79.187.45.*]
    2 x 2 zł, hehe
    Pamiętajcie ( o czym piszę od dawna), że 2 złote za akcję ERGISu, to też wcale nie musi być okazja.
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~Ello [79.187.45.*]
    Następny punkt podparcia 2,94 zł. Trzymajmy kciuki!
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~ewa [84.38.88.*]
    IV kw porażka wyników a miało być b.dobrze
    eee tam narzekasz, nawet w RDO sobie kupili akcje spółki. Pewnie redaktor im wysłał propozycje -))))
  • Re: Kiedy 2 zł Autor: ~paaulinka [87.205.177.*]
    Zastanawiam się czym się kierują osoby wieszczęce powrót akcji Ergisa do poziomu z przed roku??.Czy zdaja one sobie sprawę,jakie były fundamentalne przyczyny spadku kursu do poziomu ponizej 2 zł??( problemy ze spłatą kredytu na spółki niemieckie,i w związku z tym zagrozenie utraty płynności,i widmo bankructwa).Spójrzcie,na spółkę,i stojące przed nią perspektywy dziś po raporcie i wywiadzie prezesa Nowickiego przez pryzmat finansowej sytuacji sprzed roku,i uczciwie odpowiedzcie sobie na pytanie.Czy możliwy jesyt spadek kursu Ergisu do 2 zł,przy stopniowo poprawiającej sie koniunkturze w gospodarce.Pozdrawiam posiadaczy
    paaulinka
[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.