• INFO Autor: ~rds [109.243.179.*]
    Data sporządzenia 2010-02-10
    Raport bieżący nr 1/2010
    Skrócona nazwa emitenta URLOPY.PL S.A.
    Podstawa prawna Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu

Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie ustawa o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych Urlopy.pl S.A. działając na podstawie art. 160 ust. 4 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi informuje, że do Spółki wpłynęło zawiadomienie o posiadaniu przez Prezesa Zarządu Urlopy .pl S.A. – Agnieszki Gujgo akcji zwykłych spółki w ilości 621 488 sztuk co stanowi 0,17 % w kapitale zakładowym Urlopy.pl S.A. i daje 0,17 % głosów na Walnym Zgromadzeniu Urlopy.pl S.A. Akcje zostały nabyte po za rynkiem giełdowym przed obięciem funkcji Prezesa Zarządu przez Panią Agnieszkę Gujgo w spółce Urlopy.pl S.A.

PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
    Prezes Zarządu Agnieszka Gujgo 2010-02-10

Informacje o podmiocie:
    Skrócona nazwa emitenta: URLOPY.PL S.A.
  • Re: INFO Autor: ~GACUS [62.121.96.*]
    Akurat ta informacja w wypadku Urlopów i w optyce lock up'ów na IF jest pozytywnym prognostykiem...chyba posiedzę dłużej...skoro tyle się czekało :D
  • Re: INFO Autor: ~Miriam [109.243.21.*]
    To jest żałosne. W treści jest błąd ortograficzny. Proponuję korektę raportu.
  • Re: INFO Autor: ~danielsen [85.255.190.*]
    wygląda na to , że znudziło im się być stroną internetową. Oto na co się natknąłem....

http://www.tur-info.pl/p/og_id,29903,,,kupie_biuro_podrozy.html
  • Re: INFO Autor: ~On40 [89.75.164.*]
    Hahaha. Po pierwsze - błąd językowy, a po drugie... to wcale nia oszałamiająca ilość akcji:)))) 621 488 akcji, to zakup dokładnie (po nawet dość wysokiej 0,11 - dzisiejszej cenie zamknięcia) za .... 683 tys.zł. TO tak dużo, jak na prezesa zarządu "poważnej" spółki????? Śmieszne!!!!!:))))) Hahahahahaha. DOdam, zę cena zamknięcia jest dość wysoka jak na ostatnie kilkanaście notowań:)))) Faktycznie - czym Oni się zajmują - turystyką, czy......... kombinacją i machinacjami giełdowymi.
    A jakie wykształcenie ma Pani Agnieszka Gujgo, ile ma lat, jakie ma doświadczenia biznesowe i w zarządzaniu podobnymi przedsbiębiorstwami???? Jakie osiągnęła wyniki finansowe zarządzając powierzonymi firmami, bądź na zajmowanych stanowiskach? Szczera odpowiedź na powyższe pytania zapewne zachęci Inwestorów, natomiast jej brak.... mhm... tu już nie podejmuję się komentarza... . :)
  • Re: INFO Autor: mariusz1979 [77.112.9.*]
    kolego leszczyk, jeżeli chcesz uzyskać informacje na nurtujące Cię pytania to wejdź sobie na stronę www.urlopy.pl i przejrzyj zakładkę Zarząd i Rada Nadzorcza i poczytaj sobie.
  • Re: INFO Autor: ~hiob [212.160.239.*]
    Dnia 2010-02-12 o godz. 21:39 mariusz1979 napisał(a):
    > kolego leszczyk, jeżeli chcesz uzyskać informacje na
    > nurtujące Cię pytania to wejdź sobie na stronę
    > www.urlopy.pl i przejrzyj zakładkę Zarząd i Rada Nadzorcza
    > i poczytaj sobie.

Właśnie
    Z szacunkiem i nie: tzw. : "kolego leszczyk", bo to nie mój poziom. Leszczyków może jest wielu, ale to termin NADUZYWANY NA FORUM - a tak na marginesie tzw. "nie leszczyki" w ogóle nie piszą na forum, więc może wszyscy jesteśmy tzw. "leszczykami", przejrzałem zakładki kolego "pouczający", ale.... nie znalazłem kariery w firmach i spółkach zajmujących się TURYSTYKĄ:) A za przeproszeniem informacje o nabyciu iluś tam akcji przez czlnka zarządu, o zablokowaniu iluś tam akcji do jakiegoś tam roku, to są tzw. INFA, które znacżą tyle, co nic. A jełśi chcesz bronić swojego zdania, to skopiuj dane z transakcji rynkowych:))) Proszę:))) Bo jakoś nie widać rewelacji. Nietety mam akcje URLOPÓW i też mi zależy na kursie, ale ........ bez przesady. Jeśli spółka nie ma wyników, samymi informacjami faktycznie zwabią się jedynie tzw rybki tak chętnie nazywane na forum "leszczami" (choć sądze, że to jest nadużycie), niż faktyczni INWESTORZY:))) !!! A o zainteresowaniu spółką świadczy ilośc transakcji :)))) A tych.... mhm.... no podaj ile było ostatnio???:)))) I proszę - nie naduzywaj nazwy znanej rybki..... ot tak... z przyzwyczajenia. I najpierw pomyśl, zanim cokolwiek napiszesz. A co do Pani Gujgo... mhm... chodziło mi o jej doświadczenie na rynku branży TURYSTYCZNEJ. Ale trzeba nieco inteligencji, aby to zrozumieć. Nie naganiam, ale i nie zniechęcam, a juz z pewnością nie namawiam nikogo do uzywania pojęcia "LESZCZ":))))))))))) To pojęcie i tak już jest zdewaluowane i nieaktulane poprzez jego naduzywanie na wszystkich forach. ALe niektórzy "inwestorzy" używają tego pojęcia dla poprawy obrazu własnego "ego".:)))) Ja - NIGDY. Natomiast ucztą dla mnie jest dyskusja merytoryczna, oparta na faktach i sprawdzonych informacjach. Trzepanie piany i bzdurne nadzieje bez pokrycia nie mają znaczenia. Proszę więc o fakty, o realia, o perspektywy..... i tyle. Inne rzezczy mnie nie interesują i pomijam je milczeniem. Cóż więc znaczą informacje o tym, że zablokowano do 2012r. r. akcje, lub informacje o posiadaniu przez członka zarządu jakiejś ilości akcji???????? Oznacza to jedynie rozpaczliwe wołanie....: KUPUJCIE NAS!!!!!!!:)))) I nic więcej - ale niestety poważni inwestorzy kierują się liczbami i realną wyceną pojedynczej akcji i możłiwością jej wzrostu lub spadku. Gra na emocjach, to gra krótka. I co przynosi....... mhm... widać. Jeśłi p. Patrowicz jest w stanie skupić te obecne zlecenia sprzedazy..;))))) chwała mu za to:)))) Jeśli inie... cóż.... nietrudno przewidzieć co z tego wyniknie. I nie mają znaczenia spekulacje, zyczenia, chęci. Znaczenie ma realna wycena i REALNA ocena rynku i akcjonariuszy.
[x]
URLOPYPL -33,33% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.