SPOKOJNIE TRZYMAC PAPIEREK , ZAROBIMY TUTAJ łADNIE , GWARANTUJE W NIEDLUGIM CZASIE 25 ZL, ALE TO NIE BEDZIE CZAS NA WYWALANKO JA SIE USTAWIE W OKOLICACH 30 Zł, CIERPLIWOSC I JESZCZE RAZ CIERPLIWOSC, A AKCJI JEST CORAZ MNIEJ W OBROCIE, POWIEM TAK MOZEMY SPAC SPOKOJNIE NIECH SIE MARTWIA POSIADACZE PETROLA , TAM TO DOPIERO ARMAGEDON Z 750 Zł NA 13 I NADAL LECI W Dół , A MY JESTESMY JAK U BOGA ZA PIECEM,
ale mnie normalnie smieszy , te wasze zlesenia kupna 20 lub 30 szt. ludzie to nie pisakownica jakbym puscil zlecenie sprzedazy to chyba kurs bym zanizyl o 70 % .ale spoko trzymamy
kolego ja jak pisalem raport i wyniki nie maja znaczenia dla mnie, i tak trzymam kilka miechów , kazdy ma swoje przekonanie a jak to dla ciebie gówno to ładnie podziekujemy i nie musisz byc na tej spolce jest duzo innych, i tyle w temacie.
Nie lepiej inwestować w spółke pewna jak Serenity? Jutro info, bedzie wielki bój o akcję. Zaznaczam, ze papier jest kompletnie odleszczony i bez panikarzy. Spokojnie czekamy na wybicie, nasz target to okolice złotówki, zapraszam!
WLASNIE CZYTALEM RAPORT KWARTALNY I JEST DOBRZE SPóLKA WYKAZAłA DODATNIE WYNIKI W 2009 ROKU, CO DO 2008 ROKU ROZWIJA SIE , POSIADA JAKIES NOWE KONCEPCJE, I JAK DLA MNIE SA OKI