i ubieraja a ty pajacu naganiaj na tego balona hahahah
11 mil na K hahhahah paranoja znoe leszcz bedzie plakal widze ze naiwnych baranow nie brakuje na wydmuszki PAtrowicz brawa panowie brawa pakowac hahahaha
Co szkoda i tak bywa jak zauważyłam na tej gieldzie fundamenty sie nie liczą co z tego mam społki o silnych fundamentach i codziennie patrze i nic się nie dzieje a na smieciach zarabiają.
moze za tydzien, moze za miesiac a moze za rok czy dwa
przypomne mu sie i kopara mu siadzie jak policzy ile on zarobil a ile mogl
nie naganiam na kupno ale spekulacyjnie mysle ze warto miec tego smiecia za 10k - ja tak tez poczynilem
pierwszy pakiet kupilem jeszcze za stare 4gr a teraz na korekcie sie dokupilo i poczekam az go najpierw wydymaja aby zamknac luke na wykresie czyli w okolice 25gr a potem sie zastanowie co robic dalej
pora bedzie wlasnie tez na te spolki co teraz sa po 4-5 groszy
D24 narazie nie rosnie bo sa akcje z PP ale jak sie to zakonczy to zobaczymy czy nie wystrzeli nagle na 8-10gr ( zalatwia to w ciagu jednej sesji)
i na kupnie 200k i na sprzedazy drugi madrzejszy sie pokazal o 12.24
ciekawe jak dlugo bedzie trzymal te 100k zeby zdusic kurs - on sobie sam sprzedaje i siedzi na ukrytym na 8gr bo boi sie ze kurs odjedzie a tak to do 16tej sie leszcze wysypia
czy sie oborot znowu zrobi duzy i czy beda jesc szybko 7 i 8gr
jak w piatek wzrosnie obrot do pokaznych rozmiarow i kurs sie nie wybije to w poniedzialek jest jazda do gory, jak obrotu nie bedzie to sie kisimy raczej dalej
jak ruszymy to wzrost nie bedzie 2-3gr tylko pojdzie z pompa na 15gr lub wyzej, tam sie skonsoliduje i pomalu dalej ( tak samo jak bylo przed splitem).
po co byl splicior - zeby po jakims czasie inwestorzy zapomnieli o tym, zobacza nominalnie tanie akcje i zaczna brac w ciemno a przy okazji ostro beda dymac kurs
mysle ze te luke na wykresie bedziemy w niedalekiej przyszlosci domykac a to juz bedzie potezny wzrost
starky
ale ty musisz byc niezle ubrany w tego gniota
bo pier.do.lisz tak juz od pol roku o odpałach
i zyjesz marzeniami, to ile kasy utopiłes?
zobacz ile sanwil sie kisi ponad 2 lata
i tam ludzie potracili 90% kapitału,
teraz musza robic scalanie akcji
przy 4 groszach zeby było mozna normalnie handlowac
i to samo bedzie na starku kiszenie ze 2 lata na gniocie
po 5 czy 6 groszy bo nikt juz nie chce go dotknąc, a ty zyj dalej
marzeniami. powodzenia.
Przeszło rok temu kupowalem Starka po 5 gr. Byłem niezalogowany, ale imię pozostało.
Ktoś powie, więc jeśli rok temu z 5gr poszło na 30 gr, to czemu nie teraz. Ano dlatego, że wtedy jak kupowałem , to na kupnie i sprzedaży stały marne zlecenia po kilka max kilkadziesiąt tys szt. Teraz stoją miliony. Ciężko to rozhulać. Po co był ten split, tego nie wiem, chyba, żeby zrobić z tego papiera gniota. Jeśli ktoś chce zarobić (teraz) to nie kupuje się groszówek po spadkach tylko firmy z mocnymi fundamentami. Te na pewno wzrosną. A na Starku, niestety ( a ubolewam, bo dał mi zarobić jak mało co) nie widać dobrych perspektyw. Co zarząd - Patrowicz przedstawił akcjonariuszom??? Na razie tylko marzenia. Żeby tylko veno się tu nie zrobiło, nie mówiąc już o elkopie czy Mewie.
Życzę zysków.
dla twojej wiadomosci powiem ci ze kupilem go rok temu w okolicach czerwca jak mnie pamiec nie myli - nie chce mi sie sprawdzac, kupilem go po 4gr za ok 10 tys zl, nie sprzedalem kiedy byla gorka bo powiedzialem sobie ze 10 tys zl moge zarobic byle gdzie indziej pracujac 8h dziennie przez miesiac
sprzedam ci gosciu to jak sie hossa rozbuja na dobre i zobaczymy czy z 5gr obecnych ( czyli 10 starych) na Starku raptem sie nie zrobi sie 50gr, nie zdziwie sie jak za 2-3 lata bedzie chodzil po 1zl ( dzis to abstrakcja ale zobaczysz co slupy potrafia robic z kursem mimo ze spolka prawie nic nie bedzie robic etc. )