• Stark kupił ATS ENERGY:) Kabaret. Autor: ~Adam [109.243.133.*]
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 6 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-02-08
    Skrócona nazwa emitenta
    ATLANTIS
    Temat
    Informacja o sprzedaży akcji Atlantis Energy S.A
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    W dniu 8 lutego 2010 roku Zarząd Spółki Atlantis dokonał sprzedaży 300 000 sztuk akcji w Spółce Atlantis Energy S.A .z siedzibą w Płocku o wartości nominalnej 0,01zł każda akcja stanowiących 2,86% Kapitału Zakładowego Spółki.Nabywcą udziałów jest Stark Development S.A z siedzibą w Katowicach , która przyjęła ofertę Spółki Atlantis S.A.
    Cena nabycia 300 000 akcji wynosi 420 000zł tj. 1,40zł za akcję.
    Pomiędzy stronami umowy brak jest powiązań , jak również brak jest powiązań pomiędzy osobami zarządzającymi a nabywcą .

Cieszycie się? Zastanówcie się ile będą warte akcje ATS Energy za miesiąc, dwa jak urealni się wycena: 20 czy 15 groszy?
  • Re: Stark kupił ATS ENERGY:) Kabaret. Autor: zyga51 [89.79.82.*]
    a skad ty wiesz jaka bedzie cena za miesiac wystarczy ze sprzedadza o zlotowke wyzej
  • Re: Stark kupił ATS ENERGY:) Kabaret. Autor: ~Mara [89.77.49.*]
    Ja też nie wiem jaka cena będzie za miesiąc, ale wiem, że coś, co jest warte góra 5 gr nie może długo kosztować powyżej złotówki, nawet na naszej banana. Mogą sobie pompować ile chcą TKO ATS ENERGY, ale i tak nikt tego od nich nie kupi. Sam widzisz, że te akcje nawet po 1,4 to ch.jowy interes i aż dziw bierze, że nie ma masowego wywalania starka.
  • Re: Stark kupił ATS ENERGY:) Kabaret. Autor: ~kl [10.28.105.*]
    dziw się dalej widać masz mało informacji hahahaha
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.