• bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~444 [82.139.162.*]
    bez zgody autorki pozwoliłem sobie na powtórzenie wpisu (pierwszego realnego) aby nie zaginął w śmietnisku zachwyto - bajdurzenia o megawzrostach na visionie.
    Oto on:
    "Kupiłam Vison w zeszłym roku na wiosnę po bardzo przekonujących rekomendacjach Bankiera, podejrzewam, że jak większość uczestników tego forum, ostatnie akcje sprzedałam na koniec stycznia. Na tej spółce poniosłam największa stratę na giełdzie, przeszło 18 tys zł. Wszyscy daliśmy się omamić wspaniałym rekomendacjom, i zapewnieniom o cudownej przyszłości spółki, tymczasem należy sobie powiedzieć, że król jest nagi - spółka nie ma żadnych przychodów, od 3 lat nie zatrudniła pracowników, nie wykupiła udziałów w spólce Magma jak zobowiązywała się przed ostatnią emisją, nie ma zadnego kapitału, z wyjątkiem tego otrzymanego od akcjonariuszy, słowem był może jakiś pomysł prezesa ale nic z tego nie wyszło. Największymi kosztami są koszty dzierżawy studia i usługi obce, czyli przepuszczanie pieniędzy pomiędzy powiązanymi strukturami. W tej sytuacji pozostaje pytanie co zrobić dalej, straty są ogromne, sprzedaż akcji bardzo boli, ale czekanie dalej to mrożenie ka[pitału i kolejne koszty utraconych korzyści, ja wybrałam sprzedaż.
    Ps. obserwuję wzmożoną aktywność bankiera na nikolas game i cerabudzie metoda dokładnie taka sama, nawet te same argumenty co na vision. Pozdrawiam akcjonariat "

Co ty na to marny zwisie, krisie popisie?????
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    kris zwis, marny popis, nagania teraz jako marco daje starcom... w środę odejmie mu mowę...
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~Marco [89.76.249.*]
    widzisz jak bardzo jestes ograniczony....
    kris to zupełnie inna osoba osiołku....proponuje zerknac na IP...smieszny zielony ludku
    tee, kunikowy partyzant, nie umiesz zmieniać IP?.. Myślisz, że to jest argument? Błaznujesz na tym forum pod wieloma wirtualnymi postaciami już od miesięcy... To nawet śmieszne ucierać nosa kolejnym głupkom, typu kris, bałazy, marco i coś tam... Możesz być śmieszny, ale nie bądź groteskowy, to niesmaczne...
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~Marco [89.76.249.*]
    wiesz co mam dla Ciebie propozycje..
    przerzuć sie z VIV na marchewke.....dobra jest na porost włosów....bo widze ze przez te mrozy trochę czacha Tobie zmarzła....
    całuj mnie w kolano, marny propagandzisto, nielocie od urodzenia...
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: kris1976 [89.75.3.*]
    marco.. nie gadaj z kretynami. Poczytaj uważnie to w jaki sposób piszą, przecież to dzieci.

a tak pozatym 444 to co powiesz o naganianiu na wzrosty twojego kupla mechasrajtaśmy? zaczął naganianie od 0,19...dalej 0,18...0,12....0,08? Do niego nie masz pretensji o Veno??? A tak pozatym preparowanie informacji jest niezgodne z przepisami prawa, no chyba że ma się papiery od psychologa...

No widzisz odpowiedz sobie też na pytanie dlaczego ja nie narzekam ani na Vision ani na Veno?? Giełda to nie miejsce dla każdego i to forum też nie powinno być dla każdego.
    Nie mniej jednak jednego możesz być brahu pewny.. że na drugie masz PUDŁO. W naganianiu jesteś tak samo marny jak mecha w wiarygodności i rzetelności rekomendacyjnej. Kolego nadal czekam na twoje dane personalne, chciałbym się z tobą spotkać przed sądem za kilka spekulacyjnych wypowiedzi których jesteś autorem. Ale z tego co sobie przypominam to nie masz jaj i tchórzem jesteś. Bo gdybyś miał choć odrobine racji to nie bałbyś się konfrontacji przed sądem. Także pozostań wirtualnym bezjajowcem i rób to co do ciebie tutaj należy.

A cytowanej koleżance serdecznie współczuje.
    ciekaw jestem, czy ten mizerny palancik już dziś po cichu nie planuje wywalania makulatury, którą mu kunik wtrynił...
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby MARNEMU ZWISOWI Autor: ~444 [82.139.162.*]
    "marny zwisie, tani popisie" Veno mnie nie obchodzi - może w przyszłości.
    chcesz wznowić przepychanki odnośnie postów? proszę bardzo - obijania plerów nie będę ci żałować. Tak więc powtarzam ci wykastrowany mutancie, że otrzymać ode mnie możesz, ale nie dane personalne (bo nie jesteś stróżem prawa), tylko parę kijów, to oprzytomniejesz i zejdziesz na ziemię. Może po takiej ceremonii przejrzysz na oczy i zrozumiesz , że vision nie ma wyników. Nęci cię objęta emisja? No cóż gdybym napisał, że "marny zwis" nie pierdyknie głową w ścianę ( zakładając, że posiadasz chociaż minimum rozsądku ) a okazało by się, że "marny zwis" zrobił wbrew temu i wybił łbem dziurę w kunikowej ścianie, to co mi do tego? Takoż było z objęciem nowej emisji. Jeśli napiszę, że po przeczytaniu tego posta nie wyrzucisz komputera przez okno, a mimo wszystko zrobisz odwrotnie, to też żądaj danych personalnych, aby polecieć do sądu z oskarżeniem o kłamstwo. A konfrontację przed sądem.... chętnie obejrzę, gdy będzie chodzić o sprzeniewierzenie pieniędzy akcjonariuszy visiona.

A cha, przypomnij sobie forumowy zakład - jaki kurs visiona miał być na koniec stycznia? Jest uciśnięte 0,07 na sprzedaży, czy nie?
    Masz jeszcze coś do powiedzenia? Jak nie do naciągnij niżej czapkę na oczy, bo coś ci wyrosło na czole.
  • ReDLACZEDO RAPORT WCZEŚNIEJ Autor: ~444 [82.139.163.*]
    przychodzi na myśl pewien cytat:
    " kończ waść, wstydu oszczędź "
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~o co chodz!!!!!! [83.11.50.*]
    Rekrutacja poborowych:
    Imie? - zwraca się sierżant do jednego z nich.
    MECHOWŁAZ odpowiada chłopak, trzepocąc długimi umalowanymi rzęsami.
    Nazwisko?
    444 - mówi, pobrzękując bransoletkami.
    Płeć?
    Mężczyzna, ale nie fanatyk.

BUHAHAHAHAHAHAHA
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: kris1976 [89.75.3.*]
    444 piane to ty możesz bić ale nie mnie.. podaj dane osobowe to wirtualny bohaterze się spotkamy i pogadamy. Masz jaja ciotko??
  • Re: bolesna prawda czyli dokręcanie śruby Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Poczułeś się bezsilny wobec argumentów? To zrozumiałe.
    Co do danych załatwmy sprawę po męsku, daj mi swoje a ja ci osobiście podyktuję własne. Stoi ????
    Czy masz na czole to, czego ja niby nie mam między nogami???
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.