Informacje ze spółki były pozytywne (umowa z Agorą, dotacja), a kurs spadł. Na dodatek wieszczona jest głębsza korekta na rynku. W USA spadki przez bez mała cały dzień, chociaż ostatecznie skończyło się na małym plusiku. U nas, wiadomo.
Jak myślicie, drodzy forumowicze, jak to wszystko wpłynie na kurs w nadchodzącym czasie.
Ja widzę przyszłość dla spółki i swoich papierów się nie pozbywam. Ciekawy jestem co myślą inni.
pewnie nie bede obiektywny, ale jak dla mnie wlasnie te informacje ktore przytoczyles a nastepnie zachowanie kursu swiadczy o tym ze spolka jest bardzo slaba. jezeli nie pomagaja jej dobre infa to chyba sam rozumiesz. a co bedzie jezeli pojawia sie zle? troche obserwuje spolke i z tego co zauwazylem, jest jakis sypacz, dopoki nie wywali wszystkiego nie liczylbym na jakies wzrosty. Jeszcze wiekszym zagrozeniem moze okazac sie sam rynek, ostatnie 2 dni ostrzejsza korekta i oby na tym sie zakonczylo.
Dnia 2010-02-06 o godz. 12:30 ~igorski napisał(a):
> Informacje ze spółki były pozytywne (umowa z Agorą,
> dotacja), a kurs spadł. Na dodatek wieszczona jest głębsza
> korekta na rynku. W USA spadki przez bez mała cały dzień,
> chociaż ostatecznie skończyło się na małym plusiku. U nas,
> wiadomo.
Jak myślicie, drodzy forumowicze, jak to wszystko
> wpłynie na kurs w nadchodzącym czasie.
Ja widzę przyszłość
> dla spółki i swoich papierów się nie pozbywam. Ciekawy
> jestem co myślą inni.
wytrzymaj to a będziesz zarobiony teraz goroncy kapitał będzie szukał walorków do pompowania a ekioo jest do tego notowany tu nawet 10.00pln jest nie wykluczone
Koledzy nie wpadać w panikę.niedługo pojawią sie kolejne infa o przetargach i najważniejsze kto obejmie i po ile nowe akcje. ja trzymam choć mógłbym już ich się pozbyć , jestem od 0,60 na papierze ale ich nie oddam niżej niż 2 zł.a myślę , że 2 zł to minimum na kioseczku.
O panice nie ma mowy!
Wygląda mi na to, że niektórzy zbyt pospiesznie pozbyli się papiera, a ktoś to ładnie pozbierał. Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem sprzedających w ostatnich dniach. No chyba, że byli od powiedzmy 0,60 pln i uznali, że tyle im wystarczy. Pozytywne informacje o których pisałem na początku wątku nie mogą nie przynieść rezultatu w dłuższym terminie. Dlatego trzymam.