to dość zdawkowe określenie na zachowanie kursu spółki w przyszłym tygodniu. Nie chcę nikogo martwić, ale będzie mega wysyp przed publikacją wyników, bo widać, że lecą na łeb na szyję, a spółka nie rozwiązuje najważniejszych dla niej problemów. Pewnie za 2009 nie będzie zysku netto...
Na dodatek spółka kopiuje rozwiązania FFI, ale jest o kilka kroków za wrocławianami. Jest mocno spóźniona.
Widać, że brakuje oddechu finansowego, świadczy o tym sprzedaż udziałów w SovereignFund. Konflikt z głównym akcjonariuszem kładzie się cieniem na całej działalności. Zmartwię was :), ale ani nie jestem akcjonariuszem, ani na razie nie zamierzam. Interesuje mnie sektor. Przyjrzę się GPPI po I kwartale. Pewnie będę mógł kupić poniżej zeta.
bardzo mi przykro frajerzy ze nie zdazyliscie sie obkupic przed odjazdem, tak to jest gdy sie zaluje grosza, mozecie juz tylko skamlec na forum. 1.50zl do raportu, potem 3zl.
pamietajcie ludzie - IM WIECEJ NAGANIACZY NA SPADKI TYM LEPIEJ DLA SPOLKI - bo oni wszyscy chca miec te akcje, nie pisza tego bezcelowo, wiec w momencie kiedy kurs ruszy do gory oni tez zaczna kupowac. Tak to dziala, naganiacze szczekaja, ale to jest krzyk rozpaczy, bo chcieli by tanio kupic dobra spolke, ale wiedza ze spoznili sie i nie maja juz na to szans.
jakie 20k?? nie masz ani jedej akcji i kazdy to wie. Co uda Ci sie nagonic na spadki to Twoj zysk. Na tym to polega, kazdy o tym wie. Zasiac niepewność a potem taniej kupowac. W poniedziałek sie okaze ilu naiwnych znalazłeś J
Spółka jest najtansza na NC i ma zyski. Nie wiem czy ktokolwiek wierzy ze pod koniec tygodnia bedzie ponizej 1,3 - sama cena ksiegowa jest 1,27zł!!!. Na NC kupuje sie potencjał, a on jest ogromny. Za 2-3 lata spoólka bedzie przynoscic milionowe zyski. Wystrczy spojrzec na dynamike rozwoju konkurencji gdy była w tej fazie w ktorej jest teraz gppi. Przychodzy tez ostani czasy gppi znacząco wzrosły. Kto nie wierzy niech sam sprawdzi raporty i oceni.
Zycze Ci zebys sie w poniedziałek obłowił bo po twoim uporze naganiania widac ze bardzei niz niejednen akcjonariusz doceniasz potencjał spólki.