• bedzie odreagowanie Autor: kostolany [91.94.131.*]
    jw
  • Re: bedzie odreagowanie Autor: ~Greg [192.168.14.*]
    Kiedyś będzie obicie ale czy w poniedziałek ? We wtorek wyniki za IV kwartał .....................
  • Re: bedzie odreagowanie Autor: ~kostolany [87.96.13.*]
    usa niepewnie skonczyzly na zielono!! mam wrazenie ze ludzie mnoza na potege czarne scenariusze !! Bylem zwolennikiem teorii ze korekta nadejdziellae jak slysze ze ktos pisze o poziomie 1800 pkt to mi sie smiac chce! Panuje na rynku duzy pesymizm a on zwykle powodowal hosse i odwrotnie zbyt duza przewaga bykow powodowala jak to ma miejsce nagla przecene! PS nawet jezeli ktos kupowal w tamtym tyg i czuje sie ubrany to uwazam ze moze spac spokojnie 300 zl zobacyzmy do czerwca! To moje zdanie. Komntujcie ale konstruktywnie
  • Re: bedzie odreagowanie Autor: ~xxx [77.254.205.*]
    Do czerwca być może 300, ale w tej chwili to naprawde nie wiadomo co się może stać, bo wszystko jest możliwe , południe i północ, ato zobaczymy za kilka dni. Pozdrawiam.
  • Re: bedzie odreagowanie Autor: ~karo [77.113.53.*]
    1800 wcale nie jest nierealne i nie wyklucza np 2700 na koniec roku rynek miałby wtedy potencjał do wzrostów
  • Re: bedzie odreagowanie Autor: ~kostolany [87.96.13.*]
    ja kuopilem troche bre tak z ciekawosci bo lubie sobie chwycic taki spadajacy noz. Ja osobiscie nie be czekal na 1800 ( majac te informacje co dzis) 2000 pkt i lape za 80% gotowki
[x]
MBANK 6,22% 1 195,00 2026-05-06 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.