ja tam sie dzisiaj niestety ewakuowalem obroty spadaja i tyle .... podobnie bylo na polaqua i niestety dalej leci na pysk trudno sie mowi maly minusik poszedl ale na TPH 50 % do przodu w 5 dni - trzeba ciac straty poki mozna
Witam
Nie wypowiadam się ,bo przecież według uczonych ja nigdy nie mam racji.
Króciutko i wbrew sobie: żal dupę ściska.
Cwaniaczków Mostek jeszcze nauczy pokory.Dlaczego? to proste.Ja to wiem i myślę ,że wy też to wiecie ,bo inaczej wielu z was nie pisałoby idiotyzmów o cudownym papierze,jakim jest Mostek.
Pozdrawiam jato
Wszystko ma dzisiaj trend do dołka , mało co jest na zielono .
Tyle że to ścierwo leci już dłuższy czas . A ferajna bawi się dalej .
Pensyjki do góry " prezepsiury "
Witam
Spokojnie pękła kolejna bariera 1.70zł.
Kolejny raz znalazł się kretynek ,który na zamknięciu fixingu kupując wczoraj 2000 ,a dzisiaj 7000 akcji podniósł kurs o 3grosze.Prosze uważajcie na takie kretyńskie zagrywki ,bo ten ciołek w idiotyczno - cwaniakowaty sposób powoduje Waszą stratę.
Cholernie mnie cieszy ,że jeszcze znajdują się ludzie ,którzy wierzą w ten papier.
Czytam ,że ten rok należeć będzie do Mostka.Gratuluje, to albo wróżenie z fusów ,albo wiadomości bezpośrednio od Ducha Świętego.
Pozostanę przy swoim zdaniu. MSX to gówniano-toaletowy papier.
Czy on odbije i zacznie wzrastać ?oczywiście,że tak .MUSI.Tylko kiedy i do jakich nędzności spadnie cena Mostka.
Jato
PS Szczególnie mi żal tych ,którzy w styczniu kupili około 600.000 papierów po 1.88-1.89
Inni powinni przed obecnym kupnem mocno się zastanowić.
PAMIĘTAJCIE; Wy znacie lepiej giełdę i zachowania Mostka niż jato.Nie inwestujcie według jego wypocin. A tak wogóle jutro zapowiada się wesoła sesja. AŻ ŻAL
Mam odczuci że ty Jato pomagasz w zbierani tego gówna zacznie rosnąć nie martw się, tu nie mogą rządzić emocje Nie staram się Cibie rozumieć bo ty masz tu jeden cel chyba sam wiesz o co mi chodzi
Witam
Mam serdeczną prośbę.
Proszę podajcie kto z Was zarobił na Mostku w ciągu ostatniego miesiąca.Oczywiście wliczając w to dzień dzisiejszy.
To nie jest żart. Proszę o to bardzo poważnie.
Zarobionym chciałbym postawić / jeżeli się nie będą wstydzić / butelkę dobrej gorzałki.
pozdrawiam jato
Do ALFAM-a
Witaj
Przykro mi ,albo kłamiesz,albo nie wiesz o czym piszesz.
Notowania Mostka miesiąc temu ,a więc w dniu 6.01.2010 WYNOSIŁY 1.75zł , a w
dniu5.02 .2010 kurs akcji to 1.67zł
Gdzie tu masz ten wzrost o 0.5%?
Może patrzysz na notowania innych Mostostali.ŚMIESZNOŚCI TY MOJE
Pozdrawiam jato
Do ALFAM-a
Przepraszam.
Masz ,absolutnie rację .Nie powinienem pisać w ten sposób.
Mylić się to ludzka rzecz.
Jeszcze raz proszę wybacz i przepraszam
jato
Ja miałem , sprzedawałem po 1,89 ale szkoda że nie wszystko potem kupowałem już od 1,81 1,74 i 1,68
dzisiaj oddaję to co utłukłem ( mam dołek ) materialny i psychiczny też ale to jeszcze
nie powód żeby zwariować
Do PITERA PIT-a SOLENIZANTA
Witaj
Drogi Piterze życie jest piękne, Urodziny do pewnej liczby lat również.
Proszę przyjmij życzenia uśmiechu ,zdrowia i rozwagi.
Serdecznie pozdrawiam solenizanta
jato