• ...nie napisze nic Autor: ~omasta i okrasa [77.255.65.*]
    ...otoz nie napisze nic poniewaz i tak zaledwie 5% solidnego akcjonariatu wie co i jak ich serdecznie pozdrawiam - reszta grup sadzacych tudziez wiedzacych przechodzacych w pustke opinoznawcza wykierunkowana tylko i wylacznie w krytyke innych majaca na celu zamieszczenie mysli swej bedacej impulsem danego momentu ...im tak jak w tytule nie napisze nic...szkoda prob przekazania czegokolwiek...serdecznie pozdrawiam akcjonariat.
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~żuczek [188.33.78.*]
    nie pisz nic, nie ma sensu, ja i paru innych tutaj rozumie o co chodzi, reszta nie... żałuje że nie załapałem się na 8gr... raz już wystawiłem zlecenie ale je wycofałem, może gdybym nie wycofał dzisiaj by wpadło, byłaby fajna średnia, taką jaką chce, pozdr.
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~żółty m&m's [89.77.35.*]
    A ja już myślałem, że na swarzędzu wszyscy krzyżyk postawili, a tu się 2 osoby znalazły :)
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~lukas [77.254.38.*]
    jest nas czterech ?............ według mnie to w najbliższych dniach zaczną się najgorsze chwile. Będą chcieli żebyśmy oddali akcje po 0,8...0,7 może nawet 0,6...Zacznie się straszenie, granie na emocjach że trzeba ratować choć resztki kapitału. Wielu nie wytrzyma, wielu już nie wytrzymało...
    Ale kto się nie podda, kto zachowa siły i stalowe nerwy dostanie nagrodę ...
    Co wy na to??
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~bzyczek [83.16.4.*]
    Nie inaczej!!!
    Ja zostaję do końca (zresztą z taką myślą wszedłem w SWZ rok temu po ogłoszeniu likwidacji).
    Na bank będą straszyć, oby już nie mieli kogo, a Ci co zostali mają zwieracze jak się patrzy. :-)
    Zobaczymy
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~żuczek [212.126.29.*]
    z przyjemnością chciałbym zobaczyć te 6gr aby sobie zapakować i ładnie uśrednić, czuję że nie zobaczymy 6 z przodu
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~werty [77.114.207.*]
    jak wdać i tu durni nie brakuje....
  • Re: ...nie napisze nic Autor: ~żuczek [212.126.29.*]
    każdy ma swoją strategię kolego niedurniu, właśnie kupiłem sobie za 8gr i zauważ że jakoś nikt nie chce sprzedawać za 7gr, tak więc proponuję abyś sprzedał, czekam na 6gr, na twoim miejscu nie interesowałbym się padliną i bankrutem niedurniu
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.