• manipulacja? Autor: ~michu [77.254.165.*]
    powoli mam dosyć tego papieru. Nie wiem czy ja mam jakieś teorie spiskowe ale to co się tu wyrabia wg. mojej oceny to jawne bezczelne manipulowanie kursem. Dlaczego tak myślę? spróbuję wyjaśnić. Od dłuższego czasu na papierze praktycznie nie ma podaży. Dzisiejsze zachowanie kursu świadczy o tym że "ktoś" próbuje go wykreować jak? rzucenie głupich 10 tys PKC na takiej tabeli ofert musiało spowodować uwolnienie stop lossów które momentalnie zostały zgrabione. Czy ktoś o zdrowych zmysłach sprzedaje taka niewielką ilość akcji na takim płynnym papierze za pomocą PKC ???? ja myślę że nie. I zagrywka pod koniec sesji ukryte zlecenie sprzedaży na poziomie 2,40. Fixing gdzie w ostantich 10 sekundach sesji zrzucona jakąś groszową ilość akcji tak by zamknięcie było na właśnie tym poziomie pod 2,40. konkretnie 2,38. ?? Po co poniżej 2,40?, proste bo to na tym poziomie właśnie jest ważny punkt oporu którego przebicie generuje syganał sprzedaży.
  • Re: manipulacja? Autor: ~Eddie [95.48.210.*]
    Niestety masz rację. Ja jestem akcjonariuszem NFI Octava od 2006 roku i manipulowanie kursem akcji tego waloru stało się codziennością. Swego czasu próbowałem zainteresować tym procederem KNF, lecz niestety bez powodzenia. Jankesi uczynili z tej spółki swój folwark i kto żyw to stąd ucieka. Nie wytrzymało tego ciśnienia nawet samo PZU.
  • Re: manipulacja? Autor: ~kuba1972 [212.76.37.*]
    dziś się nawet nie otworzyła......taki handel.
  • Re: manipulacja? Autor: ~tereferekuku [217.153.224.*]
    obrót odzwierciedla zainteresowanie tym poziomem cenowym.
    niech zwalą na 2 zł na pewno będą mieli większy.

ehhh pojebani ludzie, przy takich cenach będą jeszcze 3 lata zbierać
  • Re: manipulacja? Autor: ~michu [81.219.207.*]
    a szmaciarze dalej dzisiaj atakują
    a kurs leci
  • Re: manipulacja? Autor: ~michu [81.219.207.*]
    ta szmaciarska spólka na swoich stronach internetowych nie podaje nawet kontaktów e-mailowych
    zgadza się nie podaje....i telefonu nie odbiera.
  • Re: manipulacja? Autor: ~kuba1972 [195.117.171.*]
    lecimy w otchłań
[x]
08OCTAVA 1,60% 0,64 2026-05-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.