no to mamy pierwszy efekt współpracy BSK Return z Jędruchem. Chłopcy sprzedali sobie akcje ferdka bez przetargu, żeby ratować swoje dupska na najbliższym walnym. Jak cena 14 zł ma się do 17,6 zł uzyskanych przez BGK. 360 tyś zł x 3,6 zł to jakieś 1,3 mln zł straty dla pozostałych akcjonariuszy. Jeżeli nie wyczyścimy BSK Return to mamy jak w banku powrót do 4 zł
Mam tylko 10 tyś sztuk akcji ale wybiorę się na NWZA aby wspomóc Pietrzaka w ostatecznym rozliczeniu tego złodziejstwa. Zachęcam wszystkich pozostałych.
To jest najlepsza wiadomość w ostatnim czasie dla nas ale nie dla pietrzaka bo teraz pietrzakowi brakuje znowu niecały 1% a to oznacza skup w innym wypadku nie miał by kto kupować i cena była by nie rosła, ja ma 19tys i byłem raz na walnym i niewiele wskórasz bo ci co nie zarejestrują swoich akcji i tak ich głosy są rozdzielane.
Na zebraniu nie trzeba byc we wlasnej osobie,
Wystarczy przekazac swoje glosy Pietrzakowi.
Ale on musi w swej sprawie cos zaraz zrobic.
Wystarczy, ze oglosi ze zostal wydmuchany
przez Bajora i Ferrum zarzad, i ze nie mogl
kupic tego pakietu 1.5% akcji po rynkowej cenie.
Niech sie tym zajmie zarzad Gieldy i uniewazni transakcje.
mam nadzieję, że sprawą skonsolidowania głosów na najbliższe walne zajmje się Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych. Chętnie tam im pełnomocnictwo do moich 10 tyś. sztuk i mam nadzieję, że podobnie będzie w przypadku innych drobnych. Jeżeli SII nie zainterweniuje to walę do Pietrzaka, lub tego mecenasa "walczaka" z Rady o którym pisze prasa
Co do unieważnienia transakcji, to ciężka sprawa. Po zmianie układu sił będzie można dochodzić odszkodowania od członków RN i Zarządu.
(iNFO DLA "wawa" - to cały czas ja, ten sam 22000 z innego IP :) ) Taki scenariusz, że take transakcje zarządu się odbędą Pietrzak musiał uwzględnić i jest na to przygotowany. Czekamy na ruch na coraz większej szachownicy.
mamy wraz z zona > 1 tys akcji bo zbyt wczesniej sprzedalem
drugi pakiet i nie zdolalem wskoczyc. Tym niemniej wydymanie malego
w odbytnice jest tak samo bolesne jak duzego i ja protestuje pko przekretom zarzadu Ferrum. Uwazam, ze p. Pietrzak powinien zaprotestowac natychmiast do Zarzadu WGPW i dobrze by bylo,
gdyby zawiazal koalicje ze Stowarzyszeniem Inwestorow Indywidualnych.
Oni juz wtedy podniosa larum i wezwa malych graczy aby oddali swoje glosy do jednej puli,
zaglosowali by proxy za Pietrzakiem.
bajor i obecny zarzad ferrum musza odejsc. WON WON WON!
Żeby coś wskurać potrzeba 200tys akcji czyli ze 40 graczy co mają po 5000tys. Nie ma tylu na prośbę o info kto ile ma akcji nie było reakcji, więc muszą to być jakieś śladowe ilości bo wstydzili się przyznać.Pół roku temu próbowałem coś takiego zrobić gdzie na 3 forach było kilkadziesiąt uczestników mieliśmy, grupe na gogle, i co? przez 2 miesiące 3 osoby się zdecydowały, reszta nie miała czasu. Proponuje nie brać tego pod uwagę tylko w odpowiednim momencie wyskoczyć.