czy ja wiem...wielusie obawialo NZWA...teraz juz wszystko jasne...mala iskra i lecimy....jak tutaj ktos napisal niewiele trzeba a i akcji w arkuszu sie troche pojawilo to i jest jak zrobic solidniejszy obrocik....zatem za pare minut moze godzin o tych poziomach zapomnimy.......zwlaszcza ze sa to poziomy pieknej korekty w drodze na kolejne szczyty. A ten splicik to pewnie zapowiedz kolejnego w przyszlym roku....cos tak too widze....dlatego nie 1:5 tylko 1:2........i emisja akcji dla zarzadu jako wynagrodzenie za projekty/projekt. Niebawiem pewnie bedzie wiadomo jaki i ile DFP bedzie z tego mialo.
a emisja nowych akcji po 0,3zł i ty chcesz znaleźć jeleni którzy będą przepłacać 300% i więcej za akcje niż je sobie wydrukuje zarząd?
a same akcje obecnie realnie są ware jakieś 50-60gr czyli 25-30 po splicie i tam się kierują czyli na południe.
pytanie tylko czy jeszcze w tym tygodniu zmiana kodu.
jasiek, nie mac chlopie, i jak czytasz to czytaj wszystko ze zrozumieniem. Akcje z nowej emisji moga byc sprzedane nie wczesniej jak za 12 lub 24 miesiace. Po drugie przeczytaj dla kogo i w jakim celom sluzy nowa emisja. Myslisz, ze Ci co obejma akcje rzuca sie za rok do sprzedazy po 40 gr? Bez dalszych komentarzy.
co do celu to jest on conajmniej śmieszny, nie twierdzę też, że nowe wywalą i to zaraz bo mają mieć lock-up i tu się zgadza ale mają również stare akcje, które mogą śmiało sprzedać po 2zł i więcej mając w perspektywie nowe akcje po 30gr
nie zdziwię się jak pójdzie info że ktoś z zarządu sprzedaje. a teraz to od kilku sesji to jest dystrybucja. niemal cała sesja na minus a pod koniec podciąganie kursu.
Sprzedaja ci, ktorzy kupowali pod split 1:5 i teraz sa rozczarowani, ze tylko 1:2 bedzie. Obroty nie swiadcza o zadnej dystrybucji. Sporo tu tez spekuly, bo latwo jest manipulowac kursem przy takiej plynnosci. Kazdego dnia za niewielkie pieniadze mozna zrobic +20 lub -20%. Na duze spadki juz bym nie liczyl, bo ktos w koncu zainwestowal tu kase i nie bedzie patrzyl, jak kurs sie co dzien leci w dol.
przecież to dobra wiadomość że split będzie do 2 a nie do 5 inna sprawa że robią z akcjonariuszy debili. tylko idiota były zawiadziony zmaianą stosunku splitu.
Te same teksty o cenie akcji, były przy cenie 1,00-1,20 kiedy było dla wszystkich za drogo. Kolego Jasiek jeżeli masz jakieś watpliwości to sobie odpuść te akcje, a nie cieszysz się jak kurs spada z drugiego Jaśka. Typowy Polak, zajmij się tym, żeby zarabiać i z tego się cieszyć, a nie jak komuś coś nie wyjdzie.
Bałeś się kupić po 1,20 a jak kurs ruszył to z wsciekłości wyżywałeś się na drugim Jaśku "naganiaczu". Teraz znowu się boisz kupić, a jak kurs znowu ruszy to będziesz znowu szczekał. Jak spadnie to będziesz się śmiał z Jaśka "naganiacza". Człowieku idż na forum towarzyskie, tam nie musisz podejmowac takich decyzji, a wyśmiewać się możesz do woli.
z jaskiem dyskusja jalowa ;). Poczekamy spokojnie jak podziela akcje i zobaczymy. Jeden nerwus co wczoraj straszyl , sprzedal dzisiaj, Wiecej chetnych nie widac (te "pakiety" po 200 akcji to nie wiadomo jak komentowac :D )
wiem że ty wolisz aby pisać tylko że "zaraz up" "jeszcze dzisiaj +40%" "korba" "rakieta" "wsiadać do pociągu" albo "niedługo 10zł" ba może nawet 20zł i nagonić nieświadomych na papier wart kilka razy mniej, który niedługo zwali się.
a jak spada to wszyscy naganiacze nagle milknął i chowają się do swojej nory.
Straszą pakietami, a niby kto, to tacy sami jak my co chcą sprzedać, a nie straszyć, a inni tacy jak my chcą kupić. Każdy wszędzie widzi spekułę, śmiać się chce.
Radek ignorancie jeden, powiedz gdzie mozna kupic te akcje po 30gr? Jak sadze z wypowiedzi nie masz tych akcji i nie zamierzesz kupic? To po ch... sie odzywasz i wprowadzasz zamet na forum?
technicznie to dalsze spadki nie maja juz sensu - takze radze sie zastanwic co robic....pewnie jak zacznie sie akcja w gore to sie okaze ze znowu nie ma akcji....
Jak piszesz do mnie, to podpisuj się "Jasiek", a nie "do Mariusz". Pokaż mi Sierotko Marysiu gdzie pisałem jakieś "up", czy 10 zł. Prawda jest taka że jesteś właśnie jak dziewczynka , która nie potrafi podjąć decyzji. Ja kupowałem po 1,10-1,40 i wtedy pisałem żeby kupować, a takie cioty jak ty bluzgały na mnie wtedy , a potem cioto bluzgałeś jak kurs ruszył, i ciągle bluzgasz. Moja rada to idż do mamusi i schowaj się jej pod kieckę a z giełdą daj sobie spokój.
a ja widzę że mamusia nie nauczyła ciebie kultury ojciec zresztą też o ile wiesz kim o jest.
a odpowiadając tobie podpisuję "do mariusz" abyś wiedział że piszę do ciebie ale widzę że nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem. zresztą podpisałem się. a zanim skomentujesz cokolwiek przeczytaj to trzy razy a dopiero bierz się za pisanie. to kaka moja rada.
teraz każdy leszcz kupował w dołku a nikt na górce. po twoich nerwach widać że raczej należysz do tych drugich.
Nerwy to mnie noszą tylko dlatego, jak czytam takie cioty. Dla twojej wiadomości cioto to zarobiłem na dfp dobra kasę bo go sprzedałem, teraz odkupiłem tylko 550 sztuk, po 2,05 , bo jakaś ciota mi oddała. Teraz jestem na innej dobrej spółce i już jest 25% do przodu, a to dopiero początek.Ucz się cioto podejmować decyzje bo inaczej na zawsze mamusia będzie ci musiała tyłek podcierać. Bez odbioru , szkoda mojego czasu na takie mameje.
Jeden już taki był,ktory rozpisywał się o 40 procentowych wzrostach gdy kurs nurkował o 20 procent w dół...Teraz widzę następnego polskiego licencjonownego mistrza świata....
Co gamonie wam tylko zostało pisanie na forum, widzę, że zazdrość was zżera, ale rozumiem ten ból. Czy kupiłem na dołku, nie , czy sprzedałem na górce, nie, bo gdyby tak mi się udało to byłbym faktycznie mistrzem świata. Pozdrowionka i nie mam do was żalu że się ze mnie śmiejecie, jakoś się musicie dowartościować.
ja nie muszę się dowartościowywać pisząc po ile to kupiłem i sprzedałem oraz ile zarobiłem jak to czynią leszcze ani nie wylewam też żółci na innych jak inwestycja okaże się nietrafiona.