• INFO z Relpolu Autor: ~inWestoRC [89.77.127.*]
    Firma: RELPOL SA

Spis treści:1. RAPORT BIEŻĄCY
    2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
    3. INFORMACJE O PODMIOCIE
    4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ

Spis załączników:
    Nie znaleziono załączników.
    Nazwa arkusza: RAPORT BIEŻĄCY
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 4 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-01-18
    Skrócona nazwa emitenta
    RELPOL
    Temat
    Otrzymanie informacji na podstawie art 160 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
    Treść raportu:
    Zarząd Relpol S.A. w Żarach informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał informacje od Dariusza Leśniaka i Artura Rawskiego, członków Rady Nadzorczej Relpol S.A. oraz członków Zarządu Jupiter NFI S.A. w sprawie zawarcia w dniu 15.01.2010 r. przez Jupiter NFI S.A. przedwstępnej warunkowej umowy nabycia 2.974.795 szt. akcji Relpol S.A. stanowiących 30,96% głosów na WZA, po cenie 4,30 zł.
    Umowa została zawarta pod warunkiem zawieszającym, że 2.974.795 szt. akcji Relpol S.A. zostanie zwolnionych z obciążenia zastawem rejestrowym na rzecz Gospodarczego Banku Wielkopolskiego
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~ja [194.237.142.*]
    Jupiter powinien zmienic nazwe na zorro, janosik albo robin hood.
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~żuczek [94.254.225.*]
    ja pier.... kupują trupa, to musi być jakiś wał, innego wytłumaczenia nie ma, dwa banki już im odmówiło a oni kupują śmiecia
    to juz kolejny trup. Maja jeszcze ponara
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~inWestoRC [89.77.127.*]
    Za 12mln kupili 30% ponara jego aktywa w IIIQ wynosiły 94mln, tak więc za 12mln kupili 30mln aktywów
    nie zmienia to faktu ze od ponara smierdzi trupem
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~Victoria [77.46.127.*]
    A może będzie cudowne zmartwychwstanie
    Ale jeżeli jupiter weźmie udział w likwidacji majątku to może zarobić niezłą kasę, relpol cały czas likwiduje spółki zależne
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~żuczke [94.254.225.*]
    tja... tylko że większość knajp zarząd sprzedał i jest nieuchwytny, może maks dwie zostały, więc rzeczywiście przy upadłości jupiter z nich wyciągnie kasy że hoho... to musi być jakiś wał i tyle, nie zdziwie się jak za kilka dni ktoś z zarządu jupitera zrezygnuje z stanowiska, tak było z IDM jak kupili kolkę... też potem w zarządzie były zmiany a IDM musi z g... się męczyć, to samo czuję będzie w jupku, nikt trupa nie kupuję na zdrowy rozsądek, mogli tą kasę przeznaczyć na ELP albo inną dobrą spółkę
    Nie chodzi mi o to że likwidacja to ma być podstawowe źródło dochodu, to może być tylko dodatkiem do robienia kasy na przejęciu grupy PONAR. Ponar ma 30% relpolu, jupiter ma 17% ponaru kto wie czy nie więcej, będzie miał (najprawdopodobniej) 30% relpolu, a kto wie czy jeszcze jakiejś innej spółki?
  • Re: INFO z Relpolu Autor: ~żuczek [94.254.225.*]
    sory za zamieszanie, odwołuje to co napisałem, pomyliłem spółki, miałem na myśli polrest a nie relpol... ;) trochę mi ulżyło, bo myślałem że kupują polresta :)
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.