• przyszłość kursu ??? Autor: ~zbyszek [93.176.202.*]
    Witam
    Mam pytanie odnosnie przyszłego kursu boryszewa
    Czy kurs spółki Boryszew jest w stanie powrócić do poziomu z przed emisji ?
    Wiem że na giełdzie wszystko jest możliwe. Ale chciałbym się dowiedzieć czy po tej emisji i tej ilości akcji jest realna szansa że Boryszew może osiągnąć wynik około 8 zł za akcję
    Pozdrawiam
  • Re: przyszłość kursu ??? Autor: ~kolo [83.8.22.*]
    Zadaj to pytanie Panu Karkosikowi. Wszystko zalezy od niego.
  • Re: przyszłość kursu ??? Autor: ~Krzych [83.10.10.*]
    Na giełdzie oczywiście nic nie jest wykluczone. Przed rokiem 2008 akcje Boryszewa chodziły po ponad 30 złotych. Gdybyśmy dobili do 5 PLN, odpowiadałoby to tamtym rejonom. 8 PLN to kolejne 60% - w długiej perspektywie być może możliwe, ale mało realne. Sam ustawiam się znacznie niżej, bo w okolicach 3-4 PLN.
  • Re: przyszłość kursu ??? Autor: ~ghoust [95.40.203.*]
    ja osobiscie uwazam, ze jest to realne ale nie w tym roku... Obecnie wyskoczylem z tego pociagu i czekam az bedzie korekta do poziomu 1,20 - 1,25 - wtedy ponownie wskocze. Jezeli kurs na koniec roku bedzie na poziomie 2,50 2,70 to bede szczesliwy ale mysle ze w perspektywie tygodnia, gora do konca styczna zaliczymy cene ponizej 1,30.

pozdrawiam
  • Re: przyszłość kursu ??? Autor: ~krzych [83.10.10.*]
    Nie widzę na to większych szans. Ludzie mają ponad 80 % wartości inwestycji zablokowane pod prawa poboru i raczej nie zależy im na zbombowaniu kursu w okolice o 30-40 %, co więcej, spodziewam się raczej obrony i pompowania.
[x]
BORYSZEW -0,71% 5,60 2025-09-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.