• Prognoza Autor: ~ciacho [83.30.125.*]
    Jupek nie spadnie poniżej 1,85 pln To nie wynika z AT Ale znajomek przyznał sie że sprzedał pół roku wstecz po tej cenie I daremnie wypatruje nizszej ceny po to zeby cos tam kupicTaka sytuacja może dawac do myslenia w temacie wysokosci REALNYCH obrotów na tej imitacji gpw
  • Re: Prognoza Autor: ~ja [194.237.142.*]
    Daruj sobie takie teksty. To nie Ty ustalasz cene papieru ani Twoj znajomek. Rynek sam znajdzie dno. A poza tym niedawno byl taniej niz 1.85 wiec czemu nie kupil?
  • Re: Prognoza Autor: ~ciacho [83.30.125.*]
    Wiem że takie oczywistosci do wielu z trudnoscią docierają Ale SZANOWNE ja wypróbuj tę strategie KUP ZA CHOCIAŻ 100 PLN a zobaczysz po kilku dniach co stanie sie z kursem Zapewniam CIE że spadnie o 25%
  • Re: Prognoza Autor: ~mario [93.105.25.*]
    jadymy hopy ?
  • Re: Prognoza Autor: ~ja [83.252.196.*]
    jakie prognozy na poniedzialek?
  • Re: Prognoza Autor: ~robek34 [88.156.201.*]
    bez pozytywnego infa kiszonka,im mniej informacji tym wieksze zniechecenie inwestorow
  • Re: Prognoza Autor: ~ciacho [83.27.155.*]
    "Ja, ruszaj na zakupy, przeciez to tylko stówka Tyle miesiecznie puszczasz na abonamenty różniastych operatorów
    na zakupy przyjdzie czas po korekcie swiatowych gield
  • Re: Prognoza Autor: ~ciacho [83.11.57.*]
    A ja swoje kursik nie ma prawa spasc poniżej 1,85 Chyba że znajdzie sie frajerzyna który wpusci troche grosza A wtedy kursik spadnie Kto tej zależnosci nie chwyta niech wraca na zmywak
    a ja swoje - spadnie i to jeszcze dzisiaj :)
  • Re: Prognoza Autor: ~ciacho [83.11.73.*]
    Mamy demokrację i każdemu wolno pisać co tylko klawiatura przyjmie Kto przyjmie zakład że Jupek nie spadnie poniżej 1,85
    :) pozmywalem za kare wczoraj po kolacji. Ja przyjme. O co Tym razem?
  • Re: Prognoza Autor: ~ciacho [83.11.52.*]
    Powtarzam 19.01 13.46
    czyli powtarzasz ze kursik nie spadnie ponizej 1,85, dodajac po kropce: chyba ze spadnie
    to spadnie czy nie spadnie?
    Powtarzam do znudzenia Spadnie poniżej 1,85 Ale jakis frajerzyna musi KUPIĆ za 100 plnCzyli umoczyc na wiele dni albo jak niektórzy twierdzą zaiwestowac dłuuuuugoterminowo Ja ruszaj na zakupy
    Nie widzisz ile frajerzyn kupuje na tych poziomach? :) Ja kupie, ale najpierw poczekam az frajerzyny przestana sobie wyszarpywac akcje.
    Jeżeli cena stoi w miejscu to leszczyk kupuje od leszczyka Ale wiem że to co ja pisze jest tak niewiarygodne że nikt mi nie wierzy Ale zaryzykuj KUP ZA NEDZNĄ 100 PLN A zobaczysz jak kursik spadnie na zbity pysk
    hmm, mysle ze bez mojego udzialu spadnie i nie rozumiem po co mam tracic kase. Pozdrawiam
  • Re: Prognoza Autor: ~robek34 [88.156.201.*]
    merytoryka na najwyzszym poziomie,nic dziwnego ze wielu nie chce tego papieru
  • Re: Prognoza Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    nawet jak będą rewelacyjne wyniki , tak jak w poprzednim kwartale to i tak nie puszczą jupka powyżej 2 złote.....
  • Re: Prognoza Autor: ~pplk [79.188.61.*]
    Co tu po wynikach jak i tak nigdy nie bedzie dywidendy. Zyski glownie papierowe jak ostatnio wzrost wartosci KCI. Nawet jak bedzie cash to wlasciciel znowu kupi udzialy w podyzszonym kapitale w jednej ze swoich niepublicznych spolek.

Kiedy sie tu cos zmieni? Od 3 lat ladne wyniki to zasluga trzykrotnie wykazywanych dużych jednorazowych zyskow, ale przez cały ten czas przepływy są ujemne...

Co nie zmiania faktu, ze mozna tutaj ladnie grac na papierze.
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.