Jupek nie spadnie poniżej 1,85 pln To nie wynika z AT Ale znajomek przyznał sie że sprzedał pół roku wstecz po tej cenie I daremnie wypatruje nizszej ceny po to zeby cos tam kupicTaka sytuacja może dawac do myslenia w temacie wysokosci REALNYCH obrotów na tej imitacji gpw
Daruj sobie takie teksty. To nie Ty ustalasz cene papieru ani Twoj znajomek. Rynek sam znajdzie dno. A poza tym niedawno byl taniej niz 1.85 wiec czemu nie kupil?
Wiem że takie oczywistosci do wielu z trudnoscią docierają Ale SZANOWNE ja wypróbuj tę strategie KUP ZA CHOCIAŻ 100 PLN a zobaczysz po kilku dniach co stanie sie z kursem Zapewniam CIE że spadnie o 25%
A ja swoje kursik nie ma prawa spasc poniżej 1,85 Chyba że znajdzie sie frajerzyna który wpusci troche grosza A wtedy kursik spadnie Kto tej zależnosci nie chwyta niech wraca na zmywak
Powtarzam do znudzenia Spadnie poniżej 1,85 Ale jakis frajerzyna musi KUPIĆ za 100 plnCzyli umoczyc na wiele dni albo jak niektórzy twierdzą zaiwestowac dłuuuuugoterminowo Ja ruszaj na zakupy
Jeżeli cena stoi w miejscu to leszczyk kupuje od leszczyka Ale wiem że to co ja pisze jest tak niewiarygodne że nikt mi nie wierzy Ale zaryzykuj KUP ZA NEDZNĄ 100 PLN A zobaczysz jak kursik spadnie na zbity pysk
Co tu po wynikach jak i tak nigdy nie bedzie dywidendy. Zyski glownie papierowe jak ostatnio wzrost wartosci KCI. Nawet jak bedzie cash to wlasciciel znowu kupi udzialy w podyzszonym kapitale w jednej ze swoich niepublicznych spolek.
Kiedy sie tu cos zmieni? Od 3 lat ladne wyniki to zasluga trzykrotnie wykazywanych dużych jednorazowych zyskow, ale przez cały ten czas przepływy są ujemne...
Co nie zmiania faktu, ze mozna tutaj ladnie grac na papierze.