• Helio - ciekawe kto ma wszystkie akcje? Autor: ~kamil [217.172.248.*]
    Od kilku tygodni po kursie zdecydowanie widac ze jest bardzo malo akcji w ff jestem ciekawy kto ma te wszystkie akcje jakies propozycje? a co najlepsze ten rok bedzie przelomowy dla firmy i widac ze ktos ladnie winduje kurs w gore :) piekna sprawa malymi kroczkami do gory, chociaz osobiscie uwazam ze mala korekta by sie spolce przydala :) Ja czekam spokojnie na wyzsze pulapy bo wiem ze prezes to prawdziwy Złoty chłopak do interesów a wszystko co robi robi bardzo skrupulatnie :) Zycze wszystkim udanej inwestycji
  • Re: Helio - ciekawe kto ma wszystkie akcje? Autor: ~starykń [79.186.177.*]
    zapakowany jestem na dużo i czekam na wyniki za IV kw a może na uruchomienie nowego zakladu w marcu bo wtedy super odjazd
  • Re: Helio - ciekawe kto ma wszystkie akcje? Autor: bardzomlodyinwestorek [217.70.58.*]
    Kolejną rzeczą, która bardzo mi się podoba na Helio to cisza na forum, a jeśli już ktoś coś pisze to z sensem i dosyć czytelnie. Oby tak dalej ;)

~starykń podobnie jak Ty kupiłem ile mogłem i czekam na wyniki, jednak z tego co się orientuje IV Q roku kalendarzowego to II Q roku obrotowego dla Helio, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Finansów z dnia 19 lutego w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez Emitentów papierów wartościowych... nie ma obowiązku publikowania raportu kwartalnego za drugi kwartał roku obrotowego, a tym samym przedmiotowe wyniki zostaną ujawnione w raporcie półrocznym publikowanym 01.03.2010 r.(dodam informacyjnie, że w myśl w/w Rozporządzenia skrócił się termin publikacji raportów półrocznych z 3 do 2 miesięcy od zakończenia półrocza). Takiej informacji udzielił mi asystent zarządu z Helio. Więc z tego co zrozumiałem wynika, ze najbliższy raport jaki się pojawi to raport półroczny.
  • Re: Helio - ciekawe kto ma wszystkie akcje? Autor: ~kamil [217.172.248.*]
    Tez rozmawialem z Panem Sobocińskim (zajmuje sie akcjonariuszami) rowniez powiedzial mi ze wyniki beda opublikowane za IIQ podczas raportu za pólrocze ale wiecie co mnie to w zupelnosci nie martwi wiec .... spokojnie czekam i obserwuje DT nie ma sensu praktycznie co sie sprzeda nizej jest trudno odkupic po tej samej cenie .........
[x]
HELIO 3,38% 27,50 2025-10-17 16:36:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.