Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Helio - ciekawe kto ma wszystkie akcje?

Kolejną rzeczą, która bardzo mi się podoba na Helio to cisza na forum, a jeśli już ktoś coś pisze to z sensem i dosyć czytelnie. Oby tak dalej ;)

~starykń podobnie jak Ty kupiłem ile mogłem i czekam na wyniki, jednak z tego co się orientuje IV Q roku kalendarzowego to II Q roku obrotowego dla Helio, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Finansów z dnia 19 lutego w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez Emitentów papierów wartościowych... nie ma obowiązku publikowania raportu kwartalnego za drugi kwartał roku obrotowego, a tym samym przedmiotowe wyniki zostaną ujawnione w raporcie półrocznym publikowanym 01.03.2010 r.(dodam informacyjnie, że w myśl w/w Rozporządzenia skrócił się termin publikacji raportów półrocznych z 3 do 2 miesięcy od zakończenia półrocza). Takiej informacji udzielił mi asystent zarządu z Helio. Więc z tego co zrozumiałem wynika, ze najbliższy raport jaki się pojawi to raport półroczny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HELIO -3,27% 26,60 2025-10-21 14:54:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.