• Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~Remek [87.205.167.*]
    Ciagle ktoś pisze że wystrzeli w kosmos - czy to prawda?
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~ŁOWCA OKAZJI [62.111.243.*]
    kup a sie przekonasz mysle ze warto
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~remek [87.205.250.*]
    Dnia 2010-01-10 o godz. 12:15 ~ŁOWCA OKAZJI napisał(a):
    > kup a sie przekonasz mysle ze warto

kupię parę sztuk na spróbę aby się nie poparzyć. jak zacznie rosnac to jeszcze dokupię. tak zrobiłem ekoexporcie i teraz szukam spóleczki aby przyinwestować.
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    kupuj śmiało, weź parę sztuk i przyinwestuj

~lolita poleca, ale ona ma ok. 20 lat więc jej rekomendacja nie będzie pewną inwestycją
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~gienek [95.49.69.*]
    Ładuj pod korek__wystarczy, że ci powiem, że gimnazialista i chłopak spod kiosku już załadowani towarem, tylko się tak droczą, bo chcą jeszcze dobrać perły po taniości__ale wszystko do zeta to promo__gimnazialista ci wytłumaczy.
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~lolita [46.113.246.*]
    Cieszy mnie bardzo, że pojawili sie nowi frustraci w naszym zepole. Może i nie grzeszą inteligencją i finezją w naganianiu na spadki, ale ważne że napływają, bo znaczy to, że smarujemy narty i lecimy mocno w górę, a wiadomo jak to spóźnione gołodupce - chcą jeszcze dobrać po 0,70zł przed rajdem.
    Ten jeden nowy niedorozwój jest genialny, beka non-stop z niego! :D
    Prowokuj prowokuj, bo ci po premii pojadą :D

Wolałam stary sqad - gienek, pasza1, demot, e-Kiosk - no ale cóż.... przychodzi piekny czas na EKS, to i frustratów przybywa. Trudno, trzeba zdzierżyć spoźnionych przegrańców :)
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~Lewy [193.238.180.*]
    Ulalala.
    Dawno nie widziałem spółki , na której 95% wpisów jest w styli: odpał, rakieta, lecimy w kosmos.
    To oznacza jedno. Ta spółka jest w rękach zaślepionych marzycieli, którzy nie widzą zagrożeń. Tzw indeks strachu jest na poziomie max 5, co oznacza, że nikt nie przyjmuje możliwości spadku.
    Jak wiadomo na giełdzie większość zazwyczaj nie ma racji.
    L.
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~lolita [46.112.29.*]
    Index strachu to sobie Pan mierz na Petrolu, na IDM albo na spółkach ze stajni "znanego inwestora giełdowego" czy innych Patronów.
    Każdy średnio rozwinięty akcjonariusz dopuszcza możliwość spadku kursu, ale między spadkiem kursu a upadłością spółki chyba jest jednak subtelna różinica, prawda?
    EKS spadł niedawno z ok. 0,85zł do 0,46zł, i cóż z tego? Wystraszyli sie ci, co mieli sie wystraszyć, a co sprytniejsi (albo ci co akurat byli przy gotówce ;((((( ) dobrali w promocji i dziś już mają z tej dobiórki jakieś 80% zysku.
    Lewy - od straszenia to są duchy :)
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~demot [89.70.49.*]
    Ech co za kobieta z tej 'Lolitki" ! Chyba się w Tobie zabujałem ;))
    Pozdrówka dla Ciebie i dla posiadaczy ;))
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~lolita [46.112.29.*]
    O jacie! Jacie! Cała jestem w pąsach.. :)
    A mogę się w Tobie też troszkę pobujać? :)

Zauważyłam jedną rzecz - odkąd pojawił sie ten nowy frustrat mat-fiz-chem, to Kiosku pisze dużo rzadziej, rzekłabym nawet sporadycznie. Czyżby Kiosku postanowił diametralnie zmienic swoje życie, zakupić sobie nowy IP i stać się prawdziwą, krwiożercą bestią gotową walczyć o każdą możliwą akcję po taniości? A może na dwa zlecenia teraz jedzie? Ciekawe....

Można by się żreć z tymi nowymi, ale jaki to ma sens? Wszyscy wiemy, że im chodzi o zdezorientowanie czytających i odebranie od płochliwych akcji w niższej cenie. Ale niech to robią chociaż z kulturą, bo ja z tego forum chlewni robić nie zamierzam.
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~pasza1 [188.146.252.*]
    Przyszedł śmieciarz i zaśmiecił całe forum odgrzewanymi wątkami. Gdyby tylko pisał "swoje przemyślenia", to jeszcze uszło by. A było tak miło. Cóż, nie ma się na to wpływu więc trzeba pogodzić się i ignorować.
  • Re: Ekiosk - będę miał od jutra czy warto????????? Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Kolego Lewy__tak się składa, że te 95% zaślepionych marzycieli biorę na siebie, gdyż to ja (tak, przyznaję się) smaruje te 95% postów z odpałem w kosmosa_hehe
    Ale ty możesz w to nie wierzyć, ale ten papier faktycznie poleci w kosmosa_hehe
    A po twoim wpisie sądzę, iż na peronie stoisz i sie boisz_wsiąść do odjeżdżającego pociągu.
    Tak więc szybko galopuj po środki (kasa zapomogowa, etc) i ładuj pod korek perłe, bo długo stać nie będzie____wspomnisz moje słowa__hehe
  • Wywiad Autor: ~lolita [5.173.238.*]
    Kto ma gazetkę tudzież dostep online, niech sobie obczyta;
    http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/1137958-Ruch-w-kierunku-cyfryzacji.html
[x]
EKIOSK 0,00% 0,46 2026-05-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.