• Dobrze żarło i zdechło Autor: ~VX [188.147.164.*]
    jak zwykle, czy kiedyś to się zmieni?
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~waclaw [62.141.208.*]
    ludzie to wy nie widzicie ze ktos tu robi co chce-)))) dymanie malych i zbiorka tanich walorkow przy przyzwoleniu wiekszosciowych dobiega konca-)))
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~~nfs05 [91.146.219.*]
    Zarobiliście już na margaryna i chlib?Jak nie to dawać,jeszcze mam wolną kasę.
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~hahaha [91.85.127.*]
    przeklawy tekst..;)
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~jak [212.14.17.*]
    ale mamy dziś dłuuuuugi, górny cień :-))))) a było tak fajnie!
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~mp [89.79.21.*]
    przyszly tydzien niestety zjazd na 1,8
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~jaguś [91.146.219.*]
    Na te spółce siedzi chyba sama spekóła i nie pozwoli aby kurs po wzroście ustabilizował się.Zaraz realizują zyski.Tak było poprzednio przed Walnym.Podbili kurs i zjazd.Niecierpliwy i nerwowy akcjonariat.A ja trzymam do conajmniej 5zeta.Powodzenia.
    Co,znów poubierali Was na górce.Słuchajcie podstawionych NAGANIACZY.TYLKO INWESTOWANIE DŁUGOTERMINOWE NA TEJ SPÓŁCE DA EFEKTY.kUPOWAĆ NA DOŁKACH A NIE KIEROWAĆ SIĘ NAGANIACZAMI,KTÓRZY SZYBKO REALIZUJĄ SWOJE ZYSKI,KOSZTEM NAIWNYCH. Macie nauczkę na przyszłość.A te Forum w większości opanowane jest przez szczekaczy,bliskich Zarządowi.
    Na te spółce siedzi chyba sama spekóła i nie pozwoli aby kurs po wzroście ustabilizował się.Zaraz realizują zyski.Tak było poprzednio przed Walnym.Podbili kurs i zjazd.Niecierpliwy i nerwowy akcjonariat Tylko,czasem można się naciąć,z tą wywalanką..A ja trzymam do conajmniej 5zeta.Powodzenia.
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~arek [83.12.161.*]
    Spółka w przeciągu 4-ech m-cy spadła prawie 40% i nie ma żadnego komunikatu.Tymi ludzmi,co zarzadzają spółką,powinien zająć się PROKURATOR! Odpowiednie pisma poszły-zobaczymy.
    Tak jeszcze do nie dawna pisała osoba o linku -jaguś- a teraz będzie sie wypowiadał o akcjonariacie i udawał fachowca.
    teraz ta wypowiedz z jego nr IP i datą

Autor | ~jacek [91.146.219.*] 2009-12-22 21:55
    Zobacz wątki dotyczące Jago
    Zobacz profil Jago
    Spółka w przeciągu 4-ech m-cy spadła prawie 40% i nie ma żadnego komunikatu.Tymi ludzmi,co zarzadzają spółką,powinien zająć się PROKURATOR! Odpowiednie pisma poszły-zobaczymy.
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    hehe... detektyw nie spi
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~fonik [91.146.219.*]
    A ty o nick-u kotek-radecki-wacław,kim jesteście.Może uważacie,że spadek kursu jago o43%,to nie był przekręt.Więc nie przytaczajcie słusznych wpisów do KNF i innych Urzędów.Przynajmniej teraz ukazuja się infa,odnośnie działalności i zamierzeń Zarządu.I TAK MA BYĆ.
    radecky to ja :P i innego niku nie używam... z dwa lata temu jako "jago fan" pisałem potem "j.f." by było prościej...potem juz takim fanem nie byłem i zmieniłem na nick jeden na wszystko co pisze wszędzie :D i nie przytaczam zadnych wpisów o knf etc... pozatym owszem to była celowa zagrywka z elkiem ale tu spadku kursu winny jest akcjonariat.... po co sprzedawali drobni....faktem jest ze polityka informacyjna zawodzi/moze celowo...ale to nie jedyna spółka z takim defektem i tu knf nic nie zrobi

a co do inf...zapewne będą kolejne pozytywne i licze osobicnie na min 4 w tym roku....powiedzmy do lata
    ja przytoczyłem ten nick ponieważ chciałem pokazać jacy dwulicowi sa tutaj ludzie i mysla ze jak nicka zmienia to nikt sie nie zorientuje.
    Osobiście uwazam ze szkoda czasu na to forum
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~waclaw [62.141.208.*]
    fonik zwykly bydlaczek jestes!!!
    jakim prawem zarzucasz mi wielonicowosc!!!!! podaj przyklad -) co do reszty to nawet nie ma co komentowac trzeba bylo zbierac i bronic kursu i walczyc jak lew z rynkiem i spekula-))))))

powtorze to jeszcze raz zbiorka dobiega konca i jak ktos tego nie widzi to powinien zabrac zabawki i won z piaskownicy
    :) i żeby takie wolumeny były codziennie :) wtedy i 15 możliwe..... hehe i na bankierze w statystykach rosnie wśród najpopularniejszych spółek...bagatela jak NIGDY 63miejsce a w piątek 22 było hehe oby zasłuzyło na 1 jak spekuły kiedys duda i kola

a tak powaznie teraz droga na 3 i sztywne umocnienie potem wahania to w góre tylko
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Kolego,to nie drobni zaniżyli kurs.Nie pisz takich bzdurJesteś akcjonariuszem,długo inwestujacym n GPW,więc wiesz doskonale jak gra sie na zniżkę i na czym to polega.Szczególnie daje to efekty przy małych obrotach.Wystarczy pare batonów na S i sprawa jasna.To nie drobni-panie.Pozatym milczeliście jak kurs spadał przez 4-y m-ce. I właśnie wtedy ukazywały się waze wpisy o super spółce,że bedzie 5 a nawe10zł,a kurs spadał i spadał.Nie miałem waszego wsparcia,jak wszędzie wysyłałem pisma o wielkim przekręcie-czyli wspieraliście po cichu drugą stronę-proste.Jeżeli chodzi o mie,to temat z-ty n/t Jago.Czekam na efekty,ktore kidyś muszą przyjść i nikt mnie nie skusi na sprzedaż akcji byle jaka podbitka,bo moga byc póżniej problemy z odkupieniem większej ilości.Mam swoją taktykę i trzymam się jej.Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Człowieku, ile ty masz lat???
    Popatrz na inne spółki...
    pospadały w czasie bessy po 90% i nikt nie leci z płaczem do KNF
    Wbij sobie do głowy raz na zawsze że jeśli duży inwestor (czyli powyżej 5%) zmienia stan posiadania to musi podać info a takich nie było.
    Kurs akcji zawsze wycenia rynek a nie jakaś moc nadprzyrodzona w postaci "grubego", "spekuły" czy "ufoludków"
    Ja dokupowałem jak spadało, wpakowałem sporo kasy i mam średnią 2pln i jakoś nie beczę z tego powodu tylko czekam na lepsze czasy.
    Pozdrawiam!
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Ja nie becze,mam średnią 1.85.Trzeżwo oceniam stan faktyczny i tyle w temacie.Byłęs na sp. Ponar i sam wiesz najlepiej.Zreszta,co Ci bedę tłumaczyć.Wiem,ze drobni niewiele moga i znaczą,ale to nie znaczy,że o pewnych faktach i przekretach,mamy milczeć-prawda.Powodzenia.
    nie no zgadza sie...batony były widoczne i to aż za bardzo...no ale o to mi chodzi.... gdyby nie drobni srali to tymi batonami nic by nie zrobili... oni wiedzieli co robią(i wcale tego nie pochwalam) ale to drobni sprzedając po 500akcji ciągle zanizali bo sie bali batona np. 20k
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~piter [89.230.73.*]
    bo chłopcy się jeszcze nie obkupili,
    no to poczekam
  • Re: Dobrze żarło i zdechło Autor: ~iza [86.3.231.*]
    Całkowicie popieram Jacka.
    Duży inwestor może zrobić z kursem akcji wszystko co chce (nie jest to trudne i może to robić w taki sposób żeby nie informować o zmianie posiadania). Tak jak b. gruby robi z WIG20 co mu się podoba, bo chodzi mu o wyciągnięcie olbrzymich pieniędzy na kontraktach.
    W przypadku Jago nawet nie były potrzebne batony na S żeby kurs spadał. Wystarczyła informacja że chcą podrzucić do spółki zgniłe jajo w postaci akcji ELEKTRIMU. Na szczęście na walnym wycofali się z tego złodziejskiego pomysłu i od tego czasu kurs po trochu rośnie.
    Nie miejcie pretensji do drobnych akcjonariuszy że sprzedawali akcje Jago po tak złej informacji związanej z ELEKTRIMEM. Im wcześniej sprzedali tym więcej mogli odkupić ( i nadal mogą) po znacznie niższych cenach. Ja niestety nie sprzedawałam na spadkach, ale dokupowałam poniżej 2 zł, bo to dla mnie lokata na dłuższy termin i oczekuję tu wzrostu o kilkaset procent.
    A swoją drogą to ciekawe jak ludzie reagują. Gdyby jakiś bank ogłosił że przyjmuje lokaty roczne i gwarantuje minimum 30% zysku (a powyżej 50% i nawet powyżej 100% b. prawdopodobne), to ludzie staliby w kilometrowych kolejkach. Tu na Jago nie ma tłoku.
    Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.