• pytanie do żuczka? Autor: ~dred [83.9.222.*]
    Co ma śię wyjaśnić do 10-marca.
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~prrrrr [188.33.168.*]
    właśnie !!! i o której ?
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~żuczek [212.126.29.*]
    nie będę nic pisał co wiem bo od kilku dni wszyscy tu tylko straszą artykułem 39 ustawy z dnia 29lipca 2005r jak porąbani
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~luzik [82.177.95.*]
    taka mamy wolnosc w dziesiejszej "tuskolandii"
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~trrrrr [109.243.150.*]
    jak napiszesz zgodnie z prawdą to nie masz się czego obawiać, ale chyba zbreszyć chciałeś ))))) to co innego ))))))
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~żuczek [109.243.120.*]
    a co to znaczy prawda jak mieszkam w poznaniu i znam kilka osób co pracują w swarzędzu... to co oni mówią czy to co napiszą w gazetach?, osobiście papier mam za 11gr, 10gr i 9gr, za 8gr byłem ustawiony ale mi uciekło więc myślę aby znowu ustawić tam zlecenie i na pewno nie będę teraz sprzedawał nawet jak będzie mega zwała ale co najwyżej znowu dokupię, moja kasa moje ryzyko moja strata lub moja wygrana
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~omasta i okrasa [81.219.138.*]
    Dokladnie kolego Żuczek :) jestem z Toba w 100% zintegrowany w akcjonariacie - pozdrawiam.
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~seb2 [87.205.214.*]
    ja mam po 0.15 i 0.09 i tez czekam do samego końca wóz albo przewóz
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~ignacy [83.5.107.*]
    a ja zostawiłem sobie 10 akcji
    żeby przyjechać i zapytać p. Kamińskiego - likwidatora
    dlaczego działa od dłuższego czasu na szkodę spółki
    i arkę tfi dlaczego traci powierzoną kasę
    finansując wypłaty dla p. Kamińskiego
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~rudawoczarnablondyna [83.18.135.*]
    zlodziej?!
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~żuczek [109.243.156.*]
    nie musisz się go pytać, ja Ci odpowiem, metoda stara jak świat i na pewno ją znasz... "zniszczyć po to aby ktoś tanio mógł kupić", układy nic więcej, firma gdyby miała być zlikwidowana do dawno by ją zamknęli i wpuścili tam mrówki (złomiarzy) i koniec kropka, Cegielski też miał być zamknięty jak padły stocznie, padaka i nic więcej i co...? nagle znalazły się umowy z anglią i niemcami, pozdrawiam myślących
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~Wwc [83.168.73.*]
    Miałem po 0.70 zł i sprzedałem wszystko po 0.10 zł - przez tych złodziei ..Koniec
  • osly z KNFu Autor: ~KNF [79.185.77.*]
    a jak ktos bedzie sial panike i nie osiagnie korzysci majatkowej to co ?
    to prosze teraz zakazac tez rekomendacji domom maklerskim i agencjom ratingowym bo jezeli oni sie pomylili w 2008 roku i wczesniej narazajac ludzi na straty to tak samo moze zrobic ktos prywatnie
    dlaczego KNF nie naklada kar na banki inwestycyjne ktore wycenialy PLN - smiecie z KNFu
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~Kas [89.75.101.*]
    A ja jeszcze z dawien dawna po 0,78 gr, trochę po 0,10 gr i tak trzymam, czekam, choć nie wiem na co...
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~bauer [*]
    ja myśle, że będzie dobrze jeszcze z tą spółeczką...
    Uważam iż to, co się teraz dzieje w niej, to jest reorganizacja firmy pod płaszczykiem "kryzysu" i likwidacji a gdy pozbędzie się firma zbędnego balastu, to ruszy z kopyta i nagle likwidacja zostanie zniesiona... Ciekawe czy mam racje...?
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~omasta i okrasa [77.254.113.*]
    ...jakiś czas temu pisałem o tym - pozdrawiam.
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~kornik [83.22.194.*]
    Oj........., jaki Ty "Omasta i Okrasa" mondry jezdeś.......odkryłeś Ameryke!
    a tak, na marginesie ......................................................będziemy jeszcze mieli WIELKIE żniwa................................................może ...............................trochę nietypowo ..................................w zimie................................... :) ....................................max do 21.03.2010
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~omasta i okrasa [87.205.177.*]
    KORNIK...szczególnie uaktywniam się w momencie prób zaistnienia takich jak ty prób homo erectus:) dla jasności:) - masz coś jak przdstawiłes mondrego do przekazania uczyn to jesli nie palec w nos i tak zostań:)
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~dentamdc [188.147.202.*]
    kochani, polecam Dentamdc. Na tym da się zarobić!!!!!!!!!!!
  • Re: pytanie do żuczka? Autor: ~naganiacz [62.69.198.*]
    naganiam na zurawia. przestańcie trocić kase i zacznijcie wreszcie zarabiać. jeszcze tylko dziś po tylko 2,17
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.