Musisz mieć mega sprany łeb, by z takim uporem ciągle wypisywać te pierdoły o wzrostach na budopolu.
Kompletnie cię nie zniechęca to że nigdy nie masz racji, że każde twoje pierdzielenie o wzrostach kończy się spadkami, w najlepszym przypadku udaję się utrzymać kurs na poziomie otwarcia.
Trzeba być kompletnym idiotą by nie umieć dostrzec że nie ma się racji i wciąż powtarzać te same brednie.
To jest moja sprawa co pisze kretynie i to ty jesteś Palantem,nie okrzesanym Hamem oraz Prostakiem bez wychowania.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie ubliżam tym co pisze a jak ci to co pisze dupsko ściska to nie musisz tego czytać to po pierwsze a po drugie żyjemy w demokracji i każdy może pisać co uważa,imbecylu-LOL-(ku) co z kśiężyca spadłeś,bo każde forum w swojej formie przekazu śłuży do wyrażania opini i niczemu innemu i sam masz sprany łep,buuhahaaaaa..........
raczej zjedzie bo nikt nie kupuje nowych i tak bedzie do maja czerwca bo wtedy w programie rodzina na swoim bedza doplaty dla tych co kupia nowe mieszkania i dla singli . wtedy ma szanse ruszyc.
No ja tez sobie kupiłem dzisiaj troche ale po 1.20 bede trzymać z tymi co już mam kupionymy na wyższych poziomach,na zbieram co mi jakaś kasa wpadnie a nie sprzedaje tak jak te pseudo inteligenciaki cwaniaki co gdakają a nic nie robią konkretnego,puzniej im opyle za 2 zł lub jeszcze drożej,nawet jak bym miał czekac do czerwac czy jeszcze dużej.
Ty LOL lekarz co zmienił sale na psychiatryku jako wyjątowemu debilowi i nicka ze stefrek na LOL ale w niczym tobie akurat to nie pomogło więc wal śie na ryja pomylony kretynie,twój przypadek shozopsycho wymaga izolacji bo nie rokujesz w perspektywie pozytywnie na jaką kolwiek poprawe twojego złego stanu zdrowia psychicznego.