Tutaj nikt moze na to nie zwrocic uwagi jak po niedzieli znowu bedzie jazda, spolka juz w tamtym roku pokazala, ze do spekulacji jest bardzo dobra. Ja troszke kupilem i wierze w 5 zeta w przyszlym tygodniu
Wynik za 4 kw. będzie dodatni i to sporo bo spółka mus wyjść na plus za cały rok.Ponadto gdyby było inaczej już byłaby korekta prognoz.A może za ostatnim wzrostem stoi Moska , który oświadczył , że ma na celowniku spółkę z innej branży niż tekstylia i rozmawia już z głównym akcjonariuszem Anti jest niewielką spółką z dobrymi perspektywami a takie interesują Moskę.Do tej pory kurs był celowo dołowany po to by można było kupić taniej.
Zysk (strata) netto (tys. zł.)*I Q 2009 II Q 2009 III Q 2009
35 338 - 914 lacznie -541
to teraz według prognoz firma w 4 kwartale musi osiagnac ponad 600 tys zl zysku zeby wyszlo tak jak podali na koniec listopada.dobrze licze?jezeli nie niech ktos mnie poprawi
to moze Majka wypowie sie teraz w tej kwesti,bo narazie to Gucio z twojej teorii:)jak nie masz pojecia o prostej matematyce i czytania raportów ze zrozumieniem to zajmij sie jakas normalna praca a nie wypisujesz pierdoły niczym nie podparte.
widze ze babelki jeszcze niektorych trzymaja ,a co do kursu w tym tygodniu to zbyt duzo moim zdaniem sie nie wydarzy poniewarz obroty prawdopodobnie beda bardzo niskie ,wiecej bym sie spodziewal pod koniec stycznia pod wyniki za caly rok
kolego obroty przychodza same kiedy kurs rosnie..według mnie ktos chcial wyjsc przed koncem roku i dlatego podbil kurs zeby nie musial wywalac po 3 blaszki.to moje osobiste odczucia.