• gdyby ktoś mi kazał Autor: ~okular [83.9.174.*]
    opisać miejsce gdzie najwięcej durni można spotkać w jednym miejscu , to wkazałbym właśnie to miejsce : FORUM PODTYTUŁEM SWARZĘDZ
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~binokl [188.33.57.*]
    na czym dzisiaj zmoczyłeś biedny frustracie ?
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~omasta i okrasa [213.238.92.*]
    ...w jaki sposob znawco tajemniczego postu wpadles na tak interesujacy opis ze w tym miejscu znajduje sie najwiecej durni - durniu.Masz cos intersujacego do przekazania uczyn to a jesli masz powod do zalu lub placzu porozmawiaj z psychologiem lub posune sie dalej pograj w gre Sims powinno pomoc:)
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~żuczek gnojownik [188.33.153.*]
    to widać jaki z ciebie CIENIAS i jak czytasz forum, poczytaj o OIL, EPL, karkosikach a przekonasz się że na swarzedzu same anioły siedzą pierdoło jedna
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~durak [82.177.95.*]
    ja tez jestem durak bo nie rorumiem co sie od kilku dni dzieje z tym zawieszaniem? czemu tylko oddac mozna a kupic nie? jak mi to ktos wyjasni to juz nie bede durak!
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~okular [83.7.177.*]
    coś mi się wydaje że wszyscy "mędrcy" typu .....info w drodze......nikt nie sprzedaje.......materiał jest zbierany ....ZAMILKLI :- (((
    a może w końcu do nich dotarło ze tą firmę udupią , bo wtedy nikt się nie dobierze krawaciarzom do dupy za utopione miliony z emisji akcji ???????????
  • Re: gdyby ktoś mi kazał Autor: ~bauer [*]
    Ja myślę,że firmy nie udupią i tylko kombinują jak podnieść ją z miejsca w którym obecnie się znalazła...
    Wydaje mi się, że chcą wyprzedać majątek, który przynosi im tylko obciążenie i wówczas wystartować z mniejszym lub zerowym zadłużeniem.
    Pod hasłem kryzysu wiele firm robi poważne restrukturyzacjie(aby związki zawodowe się nie czepiały) i myślę,że Swarzędz właśnie do takich firm należy...
    Według mnie najbardziej zastanawiające jest dlaczego główni akcjonariusze nie pozywają się swoich akcji(nie mówie tylko o ARCE)? Czyzby doskonale wiedzieli,że ta spółka nie przyniesie im straty??

[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.