A wystarczyło tylko posłuchać i uzbroić się w cierpliwość..to nie piekarnia, tym bardziej przy spółce produkującej filmy, która tak naprawdę - realnie - zakontraktowała swoją przyszłość w czerwcu tego roku, podpisując mega umowę z koncernem Magma Films.
Nie będę odnosił się do żadnego żałosnego kpiarstwa ze strony zakompleksionych podlotków, którzy realizują się na tym forum (swoją drogą, jakie niesamowite parcie na "błysk fleszy" i pseudo popularność). Żenada.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy i mam nadzieję, że dzięki dzisiejszej informacji o zawiązaniu kooperacyjnej spółki-córki Magma Films w Polsce, Virtual Vision podarował namacalny prezent pod tegoroczną choinkę.
Powodzenia!
Panowie nie zwracajmy uwagi na to co piszą 444 i mechapierdoła. Nimi zajmie się KNF. Złożyłem w tej sprawie dzisiaj DONOS. Jeżeli pracują w biurze maklerskim to biuro też poniesie odpowiedzialność.
'krisis",
zawaliłeś totalną swoją kompromitację na tym forum nawiązując do KNF.
W jakiej wielkiej niemocy musi być twój vision, albo jakim trzeba być panikarzem i przedszkolakiem, żeby truchleć o jego cenę w oparciu o forum bankiera :) buahahahahaaaaaaaa!
DO NOS to możesz przyjechać po parę kijów - wydoroślejesz szybciej.
Ps. a napisałeś do KNF w sprawie próby manipulacji kursem visiona w trakcie sesji pakami po 10 lub 111 sztuk ? - to ja też złożę donos.
Kris czy ty uważasz że taki 444 czy Mecha ma jakieś biuro maklerskie które go bezpośrednio obsługuje?? nie ma szans.
Mecha na pewno zbierał po troszku bo to taki typ, a 444 stracił widocznie dużo albo ktoś mu płacił za takie posty.
A cierpliwość jest cnotą i jest zawsze wynagradzana.
Wiec i my poczekajmy dalej cierpliwie na rozwój wypadków.
Pozdrawiam
Moim zdaniem mają wirtualne konto i bawią się żetonami,więc dajmy już sobie z nimi spokój niech piszą z Mchem między sobą ,no chyba że moderator usunie ich wypociny,co już pierdole się przytrafiło!Powodzenia w N.R
Jeśli składanie donosów w takim wieku sprawia wam przyjemność, to staliniści mogliby się od was uczyć... Reasumując, przechodząc obok spluwam i odwracam głowę. Wasze dzieci będą wami gardzić...
niejaki kris i ewerest to jeden i ten sam - tyle że zmieniający nicki rozwydrzony bachor i gówniarz, niezdatny wkalkulować ryzyka w swoje działanie.
Gówniarz, który chce aby podawano mu do rączki na co tylko ma kaprysik- nawet szybę z okna. Niech tatko da, a wszystko będzie bez wysiłku i leciutko. Myslał bidulek, że jak wsiądzie na forum, to będzie zabawnie i miło jak w piaskownicy.
krisisie - ewerest, intelektualny mutancie, jeśli ja nie mam jaj, to ty masz je na czole - gamoniu. Noś czapkę nisko na oczach, to jakoś zachowasz twarz na ulicy ale tylko do wiosny pajacu.