• Virtual Vision Autor: ~rsytner72 [83.27.254.*]
    A wystarczyło tylko posłuchać i uzbroić się w cierpliwość..to nie piekarnia, tym bardziej przy spółce produkującej filmy, która tak naprawdę - realnie - zakontraktowała swoją przyszłość w czerwcu tego roku, podpisując mega umowę z koncernem Magma Films.

Nie będę odnosił się do żadnego żałosnego kpiarstwa ze strony zakompleksionych podlotków, którzy realizują się na tym forum (swoją drogą, jakie niesamowite parcie na "błysk fleszy" i pseudo popularność). Żenada.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy i mam nadzieję, że dzięki dzisiejszej informacji o zawiązaniu kooperacyjnej spółki-córki Magma Films w Polsce, Virtual Vision podarował namacalny prezent pod tegoroczną choinkę.
    Powodzenia!
  • Re: Virtual Vision Autor: ~stroik [79.162.119.*]
    coś mi się zdaje że to info zapoczątkuje piękną wspinaczkę której zasięg jest największą tajemnicą giełdowego, 2010-go roku.
  • Re: Virtual Vision Autor: ~kris [89.75.3.*]
    Panowie nie zwracajmy uwagi na to co piszą 444 i mechapierdoła. Nimi zajmie się KNF. Złożyłem w tej sprawie dzisiaj DONOS. Jeżeli pracują w biurze maklerskim to biuro też poniesie odpowiedzialność.

Super info ale spokojnie przed nami kolejne!!
  • Re: Virtual Vision Autor: ~444 [82.139.162.*]
    'krisis",
    zawaliłeś totalną swoją kompromitację na tym forum nawiązując do KNF.
    W jakiej wielkiej niemocy musi być twój vision, albo jakim trzeba być panikarzem i przedszkolakiem, żeby truchleć o jego cenę w oparciu o forum bankiera :) buahahahahaaaaaaaa!

DO NOS to możesz przyjechać po parę kijów - wydoroślejesz szybciej.

Ps. a napisałeś do KNF w sprawie próby manipulacji kursem visiona w trakcie sesji pakami po 10 lub 111 sztuk ? - to ja też złożę donos.

buahahahaaaaaaaa :))
  • Re: Virtual Vision Autor: ~Visioner [83.31.34.*]
    Kris czy ty uważasz że taki 444 czy Mecha ma jakieś biuro maklerskie które go bezpośrednio obsługuje?? nie ma szans.
    Mecha na pewno zbierał po troszku bo to taki typ, a 444 stracił widocznie dużo albo ktoś mu płacił za takie posty.
    A cierpliwość jest cnotą i jest zawsze wynagradzana.
    Wiec i my poczekajmy dalej cierpliwie na rozwój wypadków.
    Pozdrawiam
  • Re: Virtual Vision Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Moim zdaniem mają wirtualne konto i bawią się żetonami,więc dajmy już sobie z nimi spokój niech piszą z Mchem między sobą ,no chyba że moderator usunie ich wypociny,co już pierdole się przytrafiło!Powodzenia w N.R
  • Re: Virtual Vision Autor: ~MechaGodzilla [91.94.36.*]
    Jeśli składanie donosów w takim wieku sprawia wam przyjemność, to staliniści mogliby się od was uczyć... Reasumując, przechodząc obok spluwam i odwracam głowę. Wasze dzieci będą wami gardzić...
  • Re: Virtual Vision Autor: ~444 [82.139.165.*]
    niejaki kris i ewerest to jeden i ten sam - tyle że zmieniający nicki rozwydrzony bachor i gówniarz, niezdatny wkalkulować ryzyka w swoje działanie.
    Gówniarz, który chce aby podawano mu do rączki na co tylko ma kaprysik- nawet szybę z okna. Niech tatko da, a wszystko będzie bez wysiłku i leciutko. Myslał bidulek, że jak wsiądzie na forum, to będzie zabawnie i miło jak w piaskownicy.

krisisie - ewerest, intelektualny mutancie, jeśli ja nie mam jaj, to ty masz je na czole - gamoniu. Noś czapkę nisko na oczach, to jakoś zachowasz twarz na ulicy ale tylko do wiosny pajacu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.94.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Virtual Vision Autor: mariusz1979 [77.112.70.*]
    normalnie dwaj idioci, powinni Was zablokować, nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobili.

Debilne posty powinny być likwidowane w zarodku.
  • Re: Virtual Vision Autor: ~vitali [87.205.198.*]
    nie odpowiadajcie na posty,
    nich cisza nastanie to może dewianci zamilkną,
    aż żegać się chce że na jednej łajbie z takimi siedzę, echhhh :(
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.