• Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~devil [77.114.250.*]
    zobaczcie jeżeli macie cały arkusz zleceń gdzie się pakiety poustawiały !!!
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~angel [195.74.37.*]
    jeśli twierdzisz, że arkusz zleceń jest Twoim podstawowym wskaźnikiem podejmowania decyzji to jesteś jakby mało wiarygodny.
    To co w nim widzisz może być łatwo manipulowane i ma się ni jak do rzeczywistości.
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~devil [77.114.250.*]
    Ja chcem podpowiedzieć dla tych którzy totalnie nie znają się na żadnej z analiz. Oni widzą, że coś dużego mignęło i od razu ruszają do boju ze straconej pozycji tylko żeby kupić przed dużym pakietem. A to jest dla nich ślepa uliczka. Kilka lat temu sam zaczynałem przygodę z giełdą i drogo to mnie kosztowało. Zacząłem studiować na dwóch kierunkach związanych z giełdą . Biorę udział w różnych spotkaniach i wykładach związanymi z nauką analizy technicznej i fundamentalnej. Od jakiegoś czasu odnoszę sukcesy. Dla mnie są one zadowalające. Dlatego chcem namawiać ludzi do studiowania ciekawych książek a nie wypisywania obraźliwych tekstów wobec siebie. Czemu te forum nie może być dla ludzi pomocne. Tu powinna znajdować się pomoc dla początkujących graczy a nie wyzwiska i szydercze komentarze.
    Pozdrawiam.
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~Ronsi [77.253.242.*]
    Przepraszam Cię, ale irytuje mnie to słowo "chcem" - postudiuj lepiej ortografię zanim zaczniesz się wypowiadać na forum.
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~XYZ [79.163.24.*]
    No to studenciku zaproponuj jakąś inną spółkę godną naszej uwagi to przeanalizujemy
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~cierpliwy [83.11.215.*]
    po pierwsze na giełdzie nie szuka się przygód
    po drugie nie studiuje się książek
    po trzecie nie jest poprawne chcem / jeżeli jesteś z północy Polski jak Wałęsa z niemniej sławnym zawołaniem / - ( niechcem ale muszem i muszem wzmocnić lewom noge ) to w porządku
    po czwarte na forum nie szukaj nauki
    poza tym z resztą się zgadzam
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~niecierpliwy [174.142.53.*]
    jak Ty cierpliwy robisz, że jesteś taki cierpliwy?
    mam 55 lat i 15 lat aktywnej gry na giełdzie czyli życie i doświadczenie życiowe robi swoje
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~niecierpliwy [174.142.53.*]
    czyli zaczynając w wieku 40 lat jest szansa na sukces.
    To mnie nastraja optymistycznie.
    A Twój największy błąd?
    w metodologii mam na myśli - nie konkretny przykład.
    pozdr.
    ponieważ równolegle z grą prowadziłem i nadal prowadzę własną firmę , zyski z niej lokuję na giełdzie a nie na lokacie, zbagatelizowałem informację o nadchodzącej bessie w 2007r
    czyli o cykliczności (10 lat ) uważając że żyjąc w świecie medialnym już się to nie powtórzy ,zajęty sprawami firmy ,wyjazd ,nie ustrzegłem się pierwszych gwałtownych spadków
    ( dwa dni po -10% w każdym ) ,trudno jest dwie sroki jednocześnie złapać za ogon , więc aby nie popełnić tego błędu zważywszy na nieobliczalność giełdy , giełda nie może być zaniedbywana teraz ją śledzę non stop oczywiście na tyle na ile jest to możliwe,trochę straciłem na elektrimie / dałem się podpuścić Solorzowi i Maciejowi Niebrzydowskiemu i Jego matce Eli
  • Re: Sprzedajcie papier póki czas. Autor: ~do devila [83.27.111.*]
    A konkretnie to na jakim poziomie są te pakiety i ile tego jest?
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.