Ten skrajnie niedowartosciowany papier ruszy w gore juz niedlugo. Odleszczanie teraz ma miejsce, wystarczy spojrzec na transakcje online. Zwalanie kursu. Fakt ze nie lokuje w niego calego portfela ale co najmniej 20% tego papierka trzeba miec. Przed Pzu jeszcze zdarzymy zrealizowac zyski. Jupiter pomacha wymijanemu petrolowi...
Ludzie papier jest co najmniej 3 razy tanszy niz spolka. Kto ma nieco oleju w glowie wie co robic.
Nie jest grany, bo leszcze sie boja a grubas nie bedzie gral przeciw grubasowi. po raz enty powtorzy sie historia, ze kupowanie w dolkach jest niezwykle trudne, a inwetowanie oplaca sie wlasnie przed wydmą.
Ja sie w sumie zakupilem dzisiaj skromnie 12.600 papierow ze srednia 1.97. pewien jestem ze przed PZU sie uwine ze sprzedaza conajmniej 30% na plusie.
Masz nieaktualne informacje. Trzy razy więcej (wg uśrednionych wycen) był warty przy cenie 2,2 - 2,4 zł. Teraz jest więcej i co z tego? Jutro obstawiam zabawę w okolicach 1,83 zł. Obym się mylił, ale tak to wygląda.
myślę tak samo jak ty kurak.......ziarko w ziarko ---ależ się dobraliśmy....:) nieczęsto znajduję identyczne poglądy .....ale cóż 95 % nie zarobi , a my tak :)
Leszcz oddawał po 1,20. Teraz jak odda po 1,80 to będzie do góry skakał z radości ,że tak mało stracił. Najlepiej wchodzić po trochu co 20 gr. niżej i skubać leszcza do ile się da.
Nie wierzycie ziomki ze pojdzie do gory?? Zaczynaja tankować do pelna.
Wskakujcie nim pociag odjedzie. tak jeszcze ponizej 2,00 to naprawde okazja, prawda?
masz świętą rację.........ponar już +7,50% !!! to było specjalne uwalenie kursu-----po to by dotankować papierka ! spójrz na kurs ponara i jupitera jednocześnie! ktoś dobierał wiedząc o info ---i tu i tu. ! akcje wyskoczą zaraz jak z procy ! ciekawe jak ma się do tego wykorzystanie inf. korporacyjnej dla wtajemniiczonych ! zwróć uwage na świece od 3 dni ! na jupiterze !
Chciaz fundamentalna to jedno a ceno to drugie, ale to jest teraz najmniej dowartowsciowana spolka na GPW. Ciekawy jestem kto sie o tym pierwszy zorientuje jakis grubas czy leszcz. Jak bedzie teraz wybicie to pewnie letnie wierzcholki zostana przebite.
Wystarczy ze w sumie ktos sybnie z 200.000. Na takim wolumenie da sie zarobic.
nawet swieczki tutaj nie sa potrzebne, ktos zwalal kurs kilkunastoma tysiacami pln bardzo skutecznie po klika sztuk sprzedawal akcji, zapakuje do wora i w gore.
w zasadzie to najtańsze NFI na GPW . c/wk 0,35 kapitalizacja 102 mln. zł aktualnie na giełdzie a wartość księgowa to 287 mln. zł.........i do tego posiada 17 % akcji ponara który jest wart 5 zł za 1 akcję.............kto się pierwszy skapnie i policzy ten złapie --- ,, złoty róg ,, wycena NFI powinna być uaktualniona w 2010 r ....zaraz na początku ....zdaje się ......
im wiecej takich malkontentów stojących z boku-----tym guma lepiej odbije :) złorzeczą.....zniechecają......nic dziwnego ,cały miesiąc szło w dół......-----marzenia o złotówce nic nie kosztują ===są bezcenne :) pomarzyc każdemu wolno .....inaczej byście tu na forum nie siedzieli !!! hehe.....
Może stało się z nim to co z niejakim Chodzikiem Księżycowym, który udziela się na Trakcji i Netii. Jakiś czas temu umarł, ale ostatnio zmartwychwstał.