Moim zdaniem nie zobaczymy podwójnego dna. Zbyt dużo chce dokupić po niższej cenie ale nie ma chętnych do oddawania. Papier mocno już zdołowany. Paradoksalnie słabe wyniki są doskonałą wiadomością dla zwiększających zaangażowanie. Migneło mi dziś takie śmieszne zlecenie na K 179 kilo.Czemu nie oddawaliście???
Nie czytam już nawet postów JATO. Gość ciągle pisze różne bzdury. Po co on się tak udziela na tym MSX. Ciągle współczuje posiadaczom akcji?? No nie kumam.
Jak mam jakiś papier to sobie mogę o nim popisać , jak go nie mam a chce kupić mogę pisać różne rzeczy ( nie sądze żeby to mogło kurs zdołować - chyba że piszę maniakalnie i jakieś durnie się na to nabiurą ).
MSX w końcu pokończy inwestycje i pokaże potężny skok przychodów i zysku. Zawsze kupujemy przyszłe wyniki.
A tak dla jaj kupiłem sobie dziś 1000sztuk Petrola. A co tam.
Do tp 123
O Wielki ja jato nędzny wyrobnik serdecznie Cię o Wielki przepraszam ,ze piszę bzdury , które są poniżej Twojej inteligencji.Twój powyższy post nie odbiega od tych mądrości ,które wypisywałeś o Mostku ,a o których nagle zapomniałeś i się tobie odwróciło.Och ty nasz kręciole.Proszę ,wprost usilnie błagam nie splam się więcej czytaniem moich wypocin.ŚMIESZNOŚCI I MĄDRALO TY MOJA.
Kończysz Twój post Fantastycznymi stwierdzeniami.Ty jestes jak Duch Swięty.Rewelacja.
Wg ciebie Mostek pokończy inwestycje i POKAŻE POTĘŻNY SKOK PRZYCHODÓW I ZYSKU.Ludzie wg 123 największe zyski w budownictwie uzyskuje się ZIMĄ. Hm najlepiej też wg tego człowieka inwestycje w budownictwie , zwłaszcza w Rosji kończy się ZIMĄ.
Kolajne objawienie to byśmy kupowali przyszłe wyniki .Zwłaszcza na Mostku.Czytam i absolutnie stwierdzam MAMY KOLEJNEGO NATCHNIONEGO NA MOSTKU.
O wielki ,bądż z nami zawsze na Mostku.Tylko ty uratujesz nas i nasz papier.
jato
jato - strasznie chyba zimno dziś u Was, co?
Komórki mózgowe widzę, że Ci przymroziło do czaszki.
jak zwykle pier....olisz bez sensu, ale dziś wyjątkowo chaotycznie.
Zrób co z tym bo szkoda będzie jak Cię tu nam ubędzie z powodu odmrożenia.
I nie doszukuj się jakichś nieżyczliwości w tym poście - jestem Ci bardzo życzliwy i nawet Cię lubię.
Martwię się tylko o Twój stan psychiczny.
Do psychoanalityka
Krótko
GDYBY GŁUPOTA UMIAŁABY FRUWAĆ BYŁBYŚ PIERWSZYM ORŁEM RZECZYPOSPOLITEJ.
jato
PS
ja też jestem tobie bardzo życzliwy i bardzo Cię lubię jak psychiczny psychicznego.
jato powtarzasz się z tym orłem ale przynajmniej piszesz jak Ci radziłem czyli poprawnie "RZECZYPOSPOLITEJ" a nie RZECZPOSPOLITEJ jednak musisz się dużo jeszcze uczyć
dla Ciebie jeszcze nie, poprawnie jest RZECZPOSPOLITA lecz w odmianie RZECZYPOSPOLITEJ , gdyby nie chodziło o moją OJCZYZNĘ a np o związek sowiecki nie pisałbym tego
ta uwaga do Odhinn
jato jak zwykle pieprzy głupoty, o powtarzaniu się nie wspomnę, szukam opcji by móc przeglądać wszsystkie posty prócz tych jego, ale niestety nie ma takiej możliwości... Co drugi post od niego, a w każdym tekst "szmieszności wy moje" - pojebany człowiek :) No ale i tacy żyją na ziemi i trzeba ich przynajmniej trawić. Co do mostka to myślę że jest to dobry moment na wejście. Plajtować nie będzie ;) sprzedawać w tej dość śmiesznej mimo wszystko cenie nikt nie chce, a dobre wyniki będą tylko musimy jeszcze na nie poczekać. Czy będzie po 1,5? Nie wiem, ja wchodze teraz :)
Do ques
Ty nie jesteś jak piszesz o mnie pojebany człowiek.
Masz rację cechuje mnie głupota.Ty natomiast jesteś samą wykwintnością madrości.
Ciebie cechuje inteligencja ,kultura i dobre wychowanie. Świadczy o tym Twój szlachetny post. Z trawieniem serdecznie proszę uważaj ,bo możesz sie kulturalnie udławić.
Przepraszam za śmieszności ty moje.Ty jesteś człowiekiem statecznym ,poważnym i wyważonym. Co do moich postów ,że musisz je czytać.Jest na to sposób: wymaż je gumką.
jato
PS
Jestem pod wrażeniem Twojej dobroduszności,
Od dłuższego czasu czytam wypociny różnych osób na mostku i sam do siebie się uśmiecham i zastanawiam czy ludziom nie szkoda czasu na wypisywanie jakiś bzdurnych komentarzy zamiast czytać wartościowe książki na temat giełdy i psychologi giełdowej. Co ludziom daje takie pisanie typu : jutro up 50 % do góry lub odwrotnie : spółka ta to śmieć a w niej pracują sami złodzieje. Po przeczytaniu dzisiejszych postów muszę przyznać rację dla Jato i Rysiula odnośnie lekkiego odreagowania kursu na mostku. Kto ma pełny arkusz zleceń to widzi co się dzieje z danym papierem i jaka jest zagrywka pod wywalenie. Około godziny 13 zostały postawione 2 batoniki. pierwszy 178 tyś po kursie 1,77zł a drugi 212400 po 1,76 zł. I od tej pory zaczęło się przepychanie przez drobnych przed szereg po 1 , 2, ,3 , grosze do przodu aby wyrwać za wszelką cenę papier. wystarczyło mignąć takim pakietem a już na forum się rozpisuję, że ktoś wielki wchodzi. po godzince batoniki zniknęły a ten co miał sprzedaćswoje to sprzedał. I znów drobni zostaną z papierem. Wykres ładnie się rysuję tylko w tą stronę co nie trzeba. Jestem prawie pewien , że kurs dobije w granice 1,52-1,55 z łdo końca stycznia. Przyjdzie wiosna i zacznie się raj pod 3 zł Scenariusz lubi się powtarzać.
to tak i ja sobie wyobrażam - dokładnie TAK SAMO!! ale jaja jest nas dwóch tak samo myślacych chociaz za pewno jest nas wiecej a ci to wczoraj sie tak wyrywali juz dzisiaj sprzedaja