Sytuacja jest zastanawiająca, szczególnie, że w piątek (18-tego) NZWA. Może ktoś wie o co chodzi. Tak a propos, wczoraj ukazała się informacja o planowanych dużych zakupach w nieruchomościach (fundusze zagranicze). A tu nagle spadek. Nie powinno być odwrotnie?.
Pozdrawiam
panowie spokojnie,rynek plytki to paroma akcjami mozna z kursem robic cuda.przygladam sie jupkowi od jakiegos czasu i widze ewidentnea manipulacje a to moim skromnym zdaniem dobrze wrozy.pozdro.a co do kursu to leszczom zwieracze jeszcze nieraz puszcza.
Chłopcy jupkowcy, płaskostopcy z krzywemi nogami, wy to się śmiejecie, ale tak na poważnie to w niezłym g...nie siedzicie i to po same uszy. Papierek wam wypadł z trójkąta po chamsku normalnie. Półtora zeta jak nic. Kondolencje. Dajcie sobie spokój z tym czymś. To wieczny król bessy. Amen.
Tak ale z AT wynika, że może nawet do tylu spaść.
Pytanie tylko do jakiego poziomu chcą zwalić kurs nasi sternicy, bo ewidentnie widać, że ktoś manipuluje kursem.
Jeżeli, jak piszą niektórzy, KTOŚ "ZWALA KURS" to znaczy, że ten KTOŚ jest duży i liczy na zyski. Nie podejrzewam, aby to był jakiś fundzusz z uwagi na "tzw. Hajdarowicz risk" sądzę, że będzie to jedna ze spółek grupy. Mnie niepokoi tylko jedno, Jupek miał zerowe zobowiązania i bardzo duże należności (które mogą zamienic się w kasę, udziały, itp.) a tu okazuje się, że transformacja nie następuję.
pozdrawiam
Lud nie zawraca sobie głowy należnościami, zobowiązaniami. Kurs spada więc nie ma co kupować bo pewnie spadnie jeszcze. Grubi zacierają ręce, im niżej spadnie tym większy zarobek,a leszczowi zostają tylko same straty.
Chłopacy, jacy tacy jupkowiacy, wy tu gadugadu o dupsie maryni, a tam wam się jedynecka z przodka pokazała. I co gorsa zostanie się ci tak na dłuuuuuuuuuuuuuugie misionce, cuś tak łodcuwom. Hej!
ty obserwuj sobie dalej .....................a ja zamiatam . jak zaskoczysz to będzie już pozamiatane :) w sumie to potrzebna by była mi jakaś panika ...........hmmmm może uda się zebrać jeszcze ..............