no niby wyglada na to ze nie byl to strzal w ciemno, tak jak i przedwczorajsza pakietowka -ponad 200 tys po ponad 6 zl, ale wcale to nie wyglada rozowo, wolumen sie zwieksza drastycznie w porownaniu z ostatnimi sesjami a kurs doluje (zaznaczam ze nie jest mi to na reke bo jestem zapakowany po 4.36 i nie naganiam na spadki)
czyzby zwalali kurs przed znaczaca podbitka ?
co o tym sadzicie?
Zobaczcie notowania 28-30 września szczególnie 28 jaki był wolumen, kilka dni potem kurs zaczął powoli rosnąć. Moim zdaniem zwiększony wolumen może oznaczać że coś się kroi i wydarzy się wkrótce no i te pakietówki. Może grubsze leszcze zobaczyli pakietówki i chcą dobrać na sesji a tak łatwo nie jest zebrać trochę papiera. 100 tyś akcji to zaledwie 440 tyś złotych a ilu tutaj moa podobny kapitał, wystarczy kilku którzy ostrzą sobie zęby. Ludzie myślcie trochę dłużej niz 10 min. Oczywiście fajnie jest sprzedać na górce i odkupić na dołku, ja niestety leszczersko trzymam od 4,5 bo się boję że zostanę na peronie i jeszcze wczoraj dokupiłem:( ale spoko jak nie na Boże Narodzenie to po Nowym Roku będzie miły prezent.
Ja jestem w podobnej sytuacji - witam w klubie ;-) Trzymam od 4.6, potem brałem po 4.44 i dzisiaj ustawiłem zlecenie ok 13 na 4.25 i musiałem się zwinąć - teraz widzę że weszło. O kurs jestem spokojny, choć jak przyjdzie korekta na szerszym rynku to na zyski trzeba będzie troszkę dłużej poczekać niż pierwotnie zakładałem (czyli przełom roku). Jak poleci poniżej 4 to pewnie przy 3.8 trochę dobiorę - jak oczywiście jakąś inną pozycję wywalę z portfela;-)
Pozdrawiam!
Gość kupił tyle papierów, żeby zrobić zjazd, bo ile zostało na rynku, a ile potrzebuje żeby dorzucać niższą cenę? Tak będzie skupywał, bo chyba wczoraj było zlecenie przed sesją, między 8:20 a 840, dokładnie nie pamiętam, tez duża ilość akcji i wisiało jakiś czas minus 9%. Gość chyba uśrednia, dojdzie do 4 a potem tulko przezes Jutrzni może nas obłaaskawić lub nie, dywidendą, wynikami, przejęciem i takie tam.
Święta to czas prezentow, ap otem Sylwek, więc dzieciom trzeba nakupić słodyczy, czego sobie i Wam życzę, aha, i zobaczcie na opakowaniu czy jest logo Jutzrenki ;)