• FASING Autor: orion2244 [79.162.60.*]
    ........Napisze ktoś coś mądrego......?

ps.ciekawe jak dużo czasu mają (szwagry,E.T.........oraz wtajemniczeni.?--rok,dwa....he,he)

Dalej no comment
  • Re: FASING Autor: ~fds [85.219.187.*]
    zbieraj a się nie interesuj za dużo :):)
  • Re: FASING Autor: ~Mario [79.185.179.*]
    Sytuacja jest taka,że kurs jest dołowany i trzymany bardzo tanim kosztem.Praktycznie nikt obcy nie kupuje a oni przekładają własne akcje i pokazują jak dużo mają.Prawda jest taka,kupować bo tu już ryzyka nie ma.Ja kuplem po 18,20,ale już kasy nie mam.
  • Re: FASING Autor: ~fsd [85.219.187.*]
    wszyscy sie zapakują to i PR ruszy i sie chętni do zakupu znajdą, spółka jest zdrowa w czasie kryzysu inwestuje zamiast modlić się o przetrwanie to się przełoży na wyniki bez dwóch zdań, przypuszczam że później sprawy potoczą sie bardzo szybko ;] i to nie jest takie pisanie bo wiem ze na kazdej spółce tak piszą, ale tutaj to sie może naprawde sprawdzić bo my nie chcemy szklanych domów tylko realną wartość akcji uzyskać a to jest jak najbardziej możliwe i wykonalne!
  • Re: FASING Autor: ~tomasz [81.190.77.*]
    tak wiec juz od 04 grudnia wiadomo ze konsorcjum z FSG wygralo przetarg na budowe biogazowni w wojnowie. Od poinformowania jest 7 dni na protest. Zakladam ze juz go wniesli pozostali oferenci.

FSG zaoferowal troche ponad 11mil zl. Kolejna oferta byla na 14 a ostatnia na 16.

Teraz rozpoznanie protestu idzie szybko (nawet do 3 dni). To ze proest jest to pewne, cos tam zawsze sie znajdzie na jego napisanie, a moze chwyci.

Jesli protest zlapie to powtorzone zostana zaskarzone czynnosci albo nawet uniewaznia przetarg.

Jesli protest nie zlapie to sprawa zawarcia umowy przeciagnie sie o jakies 15 dni plus czas na zawarcie umowy.

Pod warunkiem ze nikogo nie odrzucili w przetagu to odwolania od rozstrzygniecia protestu nie bedzie.
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.