Lot condora zaczyna pikować, macie kompletny brak popytu, niech ino znajdzie się jeden większy frustrat i poniżej 1 zł to dziś będzie, a potem tylko z górki.
Fakt do 1 gr nie zjedzie , bo to niemożliwe, ale przedział 60-80 gr stanie się całkiem realny.
A biorąc to pod uwagę na pewno znajdzie się ktoś kto pomyśli ok, wywalę teraz po 1 zł i odkupię po 0,6-0,8 zł, więc zwałka gotowa.
Nie moge wywalic, bo nic nie mam.
Ale w okolicach 60 gr chętnie kupię.
Nawet ustawiłem się na kupnie po 60 gr na początek nieduży pakiecik zakupię.
Jest na arkuszu zleceń. :)))
no widzisz...tylko po co ma spasc ponizej 1pln? po to zeby drobni kupowali? przeciez tutaj wyciskaja cytryne i zbieraja wlasnie od drobnych....i dlatego trwa zbiorka na poziomie 1.2-1.3....
tutaj inwestuja sami cwaniacy...to NC na GPW Twoja teoriabyla by prawdziwa ale nie tutaj...jak sie kupuje 20,50,100K tego papierka to nie po to zeby sypac ze strata lub na minimalnych obrotach......jak ktos tyle bedzie chcial wywalic to zrobi akcj up. Na razie mamy wyciskanie cytryny.....choc byl juz pierwszy sygnal do ataku......niebawem 2 atak.
sesja nudna, ale przecież na tej spółce nie liczy się to co będzie za 2 godziny, ale raczej za 2 miesiące. Moim zdaniem jest okazja do tanich zakupów dziś...
synu FD od rekordowego 1,87 w cenach zamknięcia jest nizęj o 35 % i spokojnie ubija denko a jak tam Twoje Symbio co tak naganiałęś buchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sorry ale nie mioałem dzisiaj kompa i nie bardzo wiem co sie dzisiaj działo.Siwy albo ktoś inny normalny moglibyście mnie oświecić (tylko nie taki jeden to ktoś pokroju waldiego)
Z góry dziękuję!!!!
p.s.Ale mam kaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W związku ze zwiększeniem stanu posiadania akcji Fabryka Diet S.A. Pan Marek Kwiatkowski poinformował, że w najbliższym czasie zamierza zwiększać swój udział w kapitale akcyjnym emitenta z uwagi na realizację procesu połączenia Emitenta ze Spółką Osiedle Poniatowskie Sp. z o. o.
Na symbio pisałem, iż to zabawa za małe pieniądze.
Jak poczytasz tam moje posty to będziesz widział, że brałem po 10-12 zł i sprzedawałem po 20-28 zł. Chyba nieźle jak na 2-3 tygodnie zabawy 700 akcjami kupionymi za ok. 8 tys zł a wywalonymi za jakieś 15-16 tys zł.
No tu to prawie dzienny obrót bym zrobił teraz tą zabawą.
W każdym razie na razie nie wchodzę, za duże ryzyko zbyt wielu leszczy jeszcze tu jest i mogą dołować kurs.
Jak zleci do 0,6-0,8 zł to kupię sobie ze 100 tys szt, więcej nie , bo ........ zbyt mały przemiał tu jest i może być problem później z upłynnianiem towaru.
gratulacje tbe2!!
A co do FDT to wczoraj jak w ksiazce.,.......podwojn denko ale chyba naprawde to wlasciwe zostalo osiagniete....dzis powinno sie cos dziac albo najpozniej jutro. Z free flotaem nic sie nie zmienilo a cisnienie coraz wieksze.....ostatni wzrost o 20% i jego negacja....to pokazuje ze szykuje sie cos powazniejszego na papierze. Dzis oceniam otwarcie beztranzakcyjne.........troche straszenia z rana ale ok 13 powinny byc juz konkretniejsze zakupy.......no i na koniec sesji rowniez.