teraz nadchodzi prawdziwa proba dla posiadaczy Ferrum.
Poradzilem mojej kobiecie kupic i ona siedziala przez 2.5 roku
na stracie, mnie oczywiscie o to winiac. Dopiero teraz zaczyna zarabiac.
Ale widac jasno, ze wzrosty dopiero sie zaczynaja: slupy pocichutku dokupuja,
pisma fachowe nie dostrzegaja i tak poo cichu idziemy w gore. F-ma przyznala sobie prawo sprzedazy akcji trzymanych przez siebie, gdy cena osiagnie 12 zl. Jakos do tej pory tego nie robi. Dlaczego? Bo im sie gacie trzesa. Oni wiedza co sie dzieje. Na sprzedawanie przyjdzie czas gdy akcje beda skakac po 30% dziennie i rozpocznie sie walka o ta firme. I to tez nie sprzedawac od razu ale czekac, przynajmniej do 48 zl.
ja się pytam gdzie sa ci bohaterzy co to wrzeszczeli w lutym jak był po 4 zł że to bankrut to niech ktoś mi odpowie dlaczego tak bardzo pietrzakowi zależy na tej spółce.No a po za tym to tak jak piszesz kolego że gazetki się jeszcze nie rozpisały a to dobry znak dla kursu bo pewnie leszczyna jeszcze nie zobaczyła papiera dopiero zobaczą po 30
patrzylem prze chwile jak Fe roslo w oczach.
Ci co dzis siedza na tej spolce musza sobie zadac pytanie:
czy to jest czysta spekulacja czy powazna gra o przejecie s-ki.
Jesli pierwsze to siedziec z palcem na guziku kompa jak na cynglu
rewolweru, zarobic i wyskoczyc z zyskiem. Ale jesli drugie to na razie
mozna sie zrelaksowac. Ewentualne male spadki to niczym ruchy
czasteczkowe Browna. Nic nie znacza bo trend jest w gore.
tu walka to się jeszcze nie zaczeła a jak się zacznie to będą łykać jak pelikany ale jestem spokojny o wzrosty a i jakaś korekta też by się przydała dla dobrej kondycji
Witam,
Jako wieloletni akcjonariusz spolki, ktora prawie doprowadzila mnie do grobu, kiedy kurs zlecial do 3zl, wierzylem w ta spolke i usrednialem cene.
Powoli zaczynam zarabiac i sie zastanawiam, kiedy warto bedzie sprzedac walor.
Narazie trzymam wierzac ze kurs skoczy do 20zl
A jezeli sie to wydarzy to pytanie, co dalej?
Czy sa szanse na dalsze wzrosty?
Czy naprawde ta spolka jest warta takich pieniedzy?
Pytan przybywa a narazie pozostaje sie cieszyc z tego co mamy
Ja niestety sprzedalem moje 2.2 tys akcji po 4.70zl bo wytrzymac juz nie moglem.
Pozniej bylo juz za pozno wskoczyc do tego pociagu. Zona trzyma juz 2.5 roku i tez
juz zarabia bo kupowala nieco ponizej 12 zl. Mysle, ze ten pociag przyspiesza i ze
powinnismy osiagnac 18 zl na swieta. Pozniej skonczy sie cisza przed walka o wladze
w tej spolce. Moze osiagnac nawet 60 zl w porywach.
A ja mysle ze 1 akcja bedzie kosztowac 1000 zeta:)
Żenujące te wyznania naganiaczy na kilkadzisiat zł, przeciez od wiosny nic sie nie zmieniło , dlaczego nikt nie brał po 3 zeta???!!:)
Ja juz polowe wywalilem, jak sie takie stado naganiaczy zwala to tylko patrzec jak pierdyknie z hukiem::)
Cena docelowa jakies 8zł to uczciwa obecnie cena za te spolke, wszystko co powyzej to spekulacja
wywalił/a bo zbiera na operacje
zaszyją to i owo
doszyją to i owo
to wtedy zmieni nick
na ALI albo AL
może na ALBIN
teraz jest w zawieszeniu i nie wie kim jest (rozdwojenie jaźni)