• ABM bankrutem Autor: ~makler [89.171.196.*]
    Możliwe bankructwo ABM. Długi w Millennium znacznie przekraczają przychody spółki za ostatnie dwa lata. Wszystko przez opcje walutowe. Teraz pozywają Millennium ale co z tego będzie każdy wie. Nie trzeba było kupować opcji bez znajomości tematu. Teraz pozostało dziecinne tłumaczenie: "bo ja nie wiedziałem". Sprzedawać nim będzie za późno.
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~JB [195.205.25.*]
    srały muchy będzie wiosna, szybciej Millennium padnie za wciskanie podstępem padliny

pozdro
  • Re: ABM bankrutem Autor: marczyslaw [24.13.66.*]
    Makler to młotek albo cwaniaczek, liczący, że złapie kolejne kilka swoich akcji po zdołowaniu. Przychody spółki za dwa ostanie lata wyniosły ponad 600 mln, a co do opcji to mogą utopić ok 24. Mogą ale nie muszą. Jedno jest pewne. Za rozpowszechnianie takich informacji można być pociągniętym do odpowiedzialności.
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~LZ [89.77.39.*]
    Zdecydowane naganianie na spadki. Spółka utworzyła rezerwy na 50% ewentualnej kwoty roszczenia. Nawet jeśli ABM przegra sprawę, to nie jest to duża kwota, a zobowiązanie można zawsze rozłożyć w czasie.
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~makler [89.171.196.*]
    Co nie zmienia faktu, że spółka ta może być bankrutem. Dlatego też zakupiłem już dzisiaj trochę akcji za co serdecznie wam dziękuję. Następny zakup planuję kiedy z przodu pojawi się szóstka.
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~DD [83.10.98.*]
    ... hmm.. nie jestem w tej spółce ale gralem na niej kiedys i zdziwilo mnie ze tyle spadla...

Powiem tak glupoty piepszysz bo straty z opcji byly juz zapewne wpisane w raport czyli pomimo tych strat spolka miala zysk...

Jedyne co sie moze stac to dostac zwrot cashu od banku milenium...

• Re: ABM bankrutem Autor: ~eko [81.15.184.*]
    "makler" aleś goopi ! po co kupujesz za 8,5 jak wiesz ze z przodu 6 będzie ? ABM zbankrutuje - to już przeszłeś samego siebie ! Skoro te pozwał millenium to chyba wiedzą co robią, co nie ? identyczna sprawa już miała miejsce i bank musiał oddac kasę wiec
    ABM na to się powoła. Ja tez dokupilem bo wiem ze jeszcze przed Świętami zrobię. pozdro
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~mobik [77.254.208.*]
    A o które święta chodzi? Bo jeżeli o te najbliższe to prędzej liczyłbym na mikołaja, tego co już był.
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~xxx [195.164.124.*]
    mowilem wam wyskakiwac z papiera jak byl po 10,4 to nie sluchaliscie bo 12 sie zachciało ... to teraz macie ...
  • Re: ABM bankrutem Autor: ~józef [83.18.61.*]
    Oj będzie po 12, będzie ...
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.