powaznie to dzis mija miesiac od klepniecia uchwal takze na dniach bedzie info o wpisie do krs, zmianie nazwy itp....wtedy ppowinno sie ruszyc....ale jak co i gdzie to wrozenie z fusow.....wbrew pozorom akcji tutaj malo (na razie)....
godzina 0 nadchodzi...akcje tanie i nie ma ich w obrocie zbyt duzo (wbrew pozorom) - jedna dobra akcja....i robi nam sie pusty arkusz....wczorajsza akcja pokazuje ze robi sie juz nerwowo...moze jeszcze nie dzis ale na dniach sie bedzie dzialo......tylko najpierw jeszcze moga postraszyc.
i ferdek jeszcze jedno...nie naganiam na K ale radze poobserwowac arkusz....codziennie ktos sie bawi na S - tak z 20K.....stalych w arkuszu do 2pln jest ok 50-60K akcji....ale czesc z nichna pewno zniknie.....mamy tutaj zatem dziurawy ser....ale ktos chce go ukryc....zeby jeszcze zebrac troche akcji. Sek w tym ze na tym poziomie nie oplaca sie sprzedawac i kolo sie zamyka...a z tego co wiem to duzo "drobnych" tutaj (majacych do100K) na pewno teraz nie sprzeda akcji bo znaja potencjal spolki. Takze jak masz kupowac to teraz bo lada moment moze byc jazda. PS ja juz mam taczki pelne ale jak beda w promocji dawac to dobiore i na pewno nie na DT.
wudu jak cos napisz eto od razu odpiszesz ze to bagno? i fredek widzisz...czrny pr dziala mocno....czas roztrzygniec sie zbliza....chyba troche dzis dobiore
o towarzystwo znowu zaklina że to jutro lub coś tam dobiera po 224 szt. buhaha oj misie dajcie sobie spokój z tym wypisywaniem kiedy będzie odpał i info i ile to kupujecie dzisiaj kupiliscie całe 2 092 szt. to są normalne jaja ynwestory
Do kizi mizi!!!
Zobaczymy jak się będziesz śmiał za parę dni.
A tak po za tym to co ty tutaj robisz"wielki graczu" między samymi Ynwestorkami?
Bo chyba nie z braku zajęć?
p,s. Jesteś poubierany tak jak my wszyscy,tylko rajtki ci falują bo nic się nie dzieje.
Ta gra uczy cierpliwości-pamiętaj o tym!
O co wam tu chodzi ktoś chce to inwestuje, ktoś nie chce odpuszcza. Osobiście mam zebrane ponad 85k ze średnią 53gr, kupowane jeszcze przed pierwszym planowanym przejęciem (na forum parkietu jako Nukapu). Od dawna mowię, że jak ktoś ma wątpliwości to moze zadzwonić do kwiatkowskiego i wypytać o wszystko. Inwestycje ich rentowność itp. Dodatkowo jest wiele materiałów w internecie dot. wspólników, rady itp. Jak ktoś chce i inwestuje to może z łatwością prześwietlić spółkę, przeanalizować itp. To nie jest inwestycja dla spekulantów na 1 miesiac i hip hip hura. Nie ujadać idiotycznie, a zobaczyć co tu się dzieje za 6 miesięcy, bo o to tu chodzi, a nie trąbić jak idiota, że kurs spadł kilka groszy na sesji.
nic nie mam do spółki tylko do forum i jego autorów po co pisać że ruszy dzis, jutro czy kiedyś tam i na ilu się zatrzyma nie lepiej spokój i cisza dlatego przekornie odpowiadam i tyle: i powoli się przymierzam do zakupów, infa i to co dzieje sie w spółce śledzę na bierząco tym bardziej że na fabryce juz raz zarobiłem i to sporo także więcej spokoju i bez hurra optymizmu bo karty nie rozdają drobni co widać po eskach
Ale to tylko forum, co za różnica co się tu pisze....choć siwy jest po mojej stronie frontu, to również nie zgadzam się z jego formą wypowiedzi w stylu. jutro, zaraz, dzida, 10zł. Ale każdy ma swój styl, a zgadzamy się co do meritum czyli tego, że spólka jest warta zainteresowania.
macie racje...choc nie do konca pisze ze juto jazda ale ze moze byc.....choc jutro sie wydluza jak widac ale co do tego ze bedzie jazda slowa nie zmienie.....fakt faktem ze to co dzis wyglada zle zmieni sie w chwile.....o tym glownie pisze.....nie dac sie wydymac.....
a pza tym ciagle straszaki na S i ukrtyte na K .....takze niech kts mi napisze teraz ze to bedzie sie kisic.....pisalem ile jest akcji i ile w wolnym obrocie.....a te juz poparkowane.....iskra i jazda. I wiecej.........niebawem sie zacznie:P