Będą wzrosty, pierwszy przystanek będzie na 90 zł, aż do 10 marca 2010r,później może nawet dojść do 200zł ,bo teraz wyniki kwartalne będą już prawdzie.
W okresie 12 miesięcy do dnia dokonania niniejszego zawiadomienia, Goodyear może od czasu do czasu, bezpośrednio lub pośrednio, nabywać dodatkowe akcje Spółki na rynku, w zależności od okoliczności rynkowych, finansowych i innych istotnych czynników, w celu wzmocnienia swojej dotychczasowej pozycji właścicielskiej w Spółce.
Niema głupich do oddawania akcji i co Panie Żyd i Niemiec smutno pewnie jest,tu już nie zarobicie ja to Wam gwarantuje dotyczy to tylko Toma i xxx nikogo więcej a o głupich polaczkach jest ich chyba tu ze dwóch to nie będę pisał,bo mam nadzieję ,ze przejrzą na oczy w czasie.
WSiP już będzie ogłaszał 3 wezwanie w grudniu na 100% akcji i pewnie nici z tego bo fundusze powiedziały krótko 20zł albo nic nie dostaniecie i to samo będzie i u nas.
Teoria Toma i jeszcze tam kogoś legła w gruzach, ze goodyear nie może ponownie zrobić wezwania,zrobi i sam do tego cenę wywinduje godziwą bo rynek go zmusi.
Teraz wezwania będą szybkie bo jest tylko czas 14 dni na ogłoszenie i 14 dni na zapisywanie się nie trzeba długo czekać po miesiącu.
A teraz tak na marginesie odnośnie Edelmana świętej pamięci dla nie wiedzących cytuje jego słowa w TV wypowiedziane w sporze z Polką.
Ona go nazwała,ze zachowuje się jak wstrętny Żyd a on na oczach całej TV i świata nazwał ją bez wahania i zająknięcia, ze jest k***ą i bladzią i kto tu obraża naszych.
Z takimi trzeba walczyć brutalnie i zero tolerancji a jak ktoś jest słaby psychicznie to niech wspomaga się lekami, ale najlepszy jest na to Koniak tylko ,ze drogi i nie stać go na wszystkich.
Ja jak napisze to mi moderator nigdy nie usunie a mocno zaboli,żeby wszyscy tak myśleli,no nie wszyscy bo głupi też są potrzebni do czarnej roboty taki jest świat ale te 64% to jest standard europejski potrzebni są ludzie mądrzy i naród Polski by dzisiaj chodził w złotych butach a tak jeszcze musimy poczekać.
Panowie z PZU proszę o przerwanie milczenia bo to nie przystoi tak dalej z Waszej strony i zajęcia konkretnego i szybkiego stanowiska w sprawie goodyeara macie potężną broń powyżej 5% akcji możecie wszystko zrobić z goodyearem, czas najwyższy wyłożyć kart na stół,my tylko walczymy o swoje słuszne prawa i nic więcej.
ty waldi wez sie lecz pajacu. nie mam w zwyczaju nikogo obrazac ale jak ty sobie pozwalasz to wobec takiego kmiota jak ty i ja sobie pozwole. a panowie z pzu napewno nie maja co robic tylko czytaja twoje ponaglenia co maja robic. wez ty pacanie spiep... z debicy bo glupkow twego pokroju nam tu nie trzeba. pozdrawiam pozostaly akcjinariat i lcze ze wezwanie bedzie w okolicach 75-80zl. a ty kmiocie wali wal sie na ryj smieciu.
a pisałem, że waldi to taki wiejski......... to pisaliście, że go obrażam...poczytajcie jego teksty.....z czymś takim (to celowo) nie miałem jeszcze do czynienia......
Dębica to dobra spółka i przynosząca zyski...niestety ma bogatego wujka i nie jest lubiana przez spekułę i inwestorów. Obroty jak widzicie są tak marne, że każda większa ilość do sprzedaży zwali kurs....jak się dogadały fundusze i Goodyear...my sobie możemy zgadywać ( no poza waldim, który wszystkie daty zna i ceny)....sam jeszcze chętnie tu wrócę ale bliżej 40 pln niż teraz......
to tu akurat sie raczej z toba nie zgodze. to znaczy jesli chodzi o waldiego to zgadzam sie, i moze zostawmy ten temat. natomiast mam silne wrazenie ze nie spadniemy ponizej 60. tak mi sie wydaje.
http://gourl.org/debica
no te 60 to będzie dość ciężkie widać. Dziś 63.60 tak więc z drugiej strony daleko nie jest. Większe zlecenia sprzedaży i może być kiepsko.