ciezkim sercem ale jednak;/, juz mnie szlag trafial jak patrzylem co ci ludzie roba z tym kursem;/, juz dawno powinno byc po 6zl a tu lipa;/,wkurzylem sie,kupilem tvn i zarobilem 4.5% w jedno popoludnie i od razu sie nastroj poprawil....ale jeszcze kiedys wroce na anti...pzdr:)
.....co trzeba, a cxzego nie trzeba??
Skąd wiesz w jakiej cenie będzie anti i skąd wiesz, że trzeba wytrzepać leszczy??
Dokładnie takie same infantylne teksty można poczytać na każdej spółce której kurs idzie do dołu!!
Niby dlaczego anti ma kosztować 6 zł ?? Słaby raport, żaden fundusz nawet nie zerka w stronę tej spółki......... Na dodatek jak popatrzeć na historię notowań to kurs wacha sie od ponad roku na poziomie 4,50-5,30. Za wyjątkiem jednorazowego wybicia kiedy to wychodził fundusz i najpierw ubrano drobnych by mógł sprzedawać po możliwie wysokiej cenie
A ja mak kilkanascie tysi i wiem ze nie strace a srednia cena to 5,12. trzeba poczekac bo wiosna to dobre czasy na ta spoleczke. do konca tyg bedzie 5 zl
nie stracisz ale tez niewiele zyskasz na chwile obecna,dla mnie to jest nielogiczne co tu sie dzieje na kursie tej spolki, caly czas podpisuja nowe umowy itd kupuja nowy sprzet a tu kurs caaaaaly czas systematycznie pikuje w dol, jak tak dalej pojdzie to na mikolaja bedzie mozna dostac anti po 4zeta i tak polecimy na 3.50 az moze wtedy ktos duzy ponownie wejdzie w ta spolke bo na razie siedza tutaj sami mniejsi gracze,widac po obrotach ktore ostatnio nie przekraczaja 200tys dziennie