• wyzbyłem sie Autor: ~silesius [88.156.89.*]
    ciezkim sercem ale jednak;/, juz mnie szlag trafial jak patrzylem co ci ludzie roba z tym kursem;/, juz dawno powinno byc po 6zl a tu lipa;/,wkurzylem sie,kupilem tvn i zarobilem 4.5% w jedno popoludnie i od razu sie nastroj poprawil....ale jeszcze kiedys wroce na anti...pzdr:)
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~cyferka [89.77.8.*]
    a dzis odjazd
  • Re: wyzbyłem sie Autor: oskar86-86 [78.133.202.*]
    nie bedzie zadnego odjazdu!!!

Jak bedzie dno pesymizmu to wtedy dopiero ruszymy, wciaz za duzo leszczy ma ten papier...
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~kolo16 [83.19.55.*]
    bedzie bedzie juz niedlugo a fak ze leszczy trzeba wytrzeopac wlasnie zostaje realizowany
  • do kolo16 - głupaawy nick i głupaaawe wywody. Skąd czlowieczku wiesz Autor: ~olek [194.63.132.*]
    .....co trzeba, a cxzego nie trzeba??
    Skąd wiesz w jakiej cenie będzie anti i skąd wiesz, że trzeba wytrzepać leszczy??

Dokładnie takie same infantylne teksty można poczytać na każdej spółce której kurs idzie do dołu!!
    Niby dlaczego anti ma kosztować 6 zł ?? Słaby raport, żaden fundusz nawet nie zerka w stronę tej spółki......... Na dodatek jak popatrzeć na historię notowań to kurs wacha sie od ponad roku na poziomie 4,50-5,30. Za wyjątkiem jednorazowego wybicia kiedy to wychodził fundusz i najpierw ubrano drobnych by mógł sprzedawać po możliwie wysokiej cenie
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~qqq [83.4.71.*]
    pozdrawiam, ja wywalilem powyzej 5zl i nie zaluje, choc stracilem.
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~kolo16 [83.19.55.*]
    A ja mak kilkanascie tysi i wiem ze nie strace a srednia cena to 5,12. trzeba poczekac bo wiosna to dobre czasy na ta spoleczke. do konca tyg bedzie 5 zl
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~silesius [156.17.18.*]
    nie stracisz ale tez niewiele zyskasz na chwile obecna,dla mnie to jest nielogiczne co tu sie dzieje na kursie tej spolki, caly czas podpisuja nowe umowy itd kupuja nowy sprzet a tu kurs caaaaaly czas systematycznie pikuje w dol, jak tak dalej pojdzie to na mikolaja bedzie mozna dostac anti po 4zeta i tak polecimy na 3.50 az moze wtedy ktos duzy ponownie wejdzie w ta spolke bo na razie siedza tutaj sami mniejsi gracze,widac po obrotach ktore ostatnio nie przekraczaja 200tys dziennie
  • Re: wyzbyłem sie Autor: ~444 [82.139.162.*]
    zrobiło się miękko
    oby to nie był drugi CITYINTERACTIVE - patrz wykres CITY.
    a pali nie ma w co wbijać, aby fundament nie siadał.
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.