jestes pewny że pozamiatane?!?! :) w takim razie co jest po lewej stronie przy wejściu głównym do zakładu?? ja się kilka dni temu pytałem i raczej gwożdzi tam nie ma:))
marb5791-jeżeli posiadasz tyle akcji -powinieneś wiecej na ten temat sie dowiedzieć -bo wg mnie można zwołac nadzwyczajne powołać rade nadzorczą a póżniej zarząd i złożyć do sądu wniosek o restruktyryzacje z zmiane z upadłości likwidacyjnej na układową - tak jak zrobili na ZNT na walnym upoważnili zarzad aby w razie wycofania z GPW - ZNT weszło na Niu Conekt -myślę że poeinieneś zacząć coś robić a nie dac się cwaniaczkom wykiwać
Nie spojżałeś na autora post'a.
Naszczęście nie jest ze mną tak źle! Kupiłem troche Toory pod sam koniec notowań na tzw. RYZYK FIZYK. Tym razem się nie udało ;-( Naszczęście nie jest to strata za którą warto by się jakoś wysilać. Natomiast chętnie dołączę się do jakiś inicjatyw i w miarę możliwości pomogę. Ale najpierw chcę się dowiedzieć na czym stoję w tym przypadku.
Szukam po literaturze i internecie dróg działania. Może uda się odzyskać chociaż część kaski. Chociaż marne szanse.
rzeczywiście - sorry
jak czytam tych którzy stracili majątek a dali się wykiwać i nic nie robią to rzeczywiście maja stalowe nerwy ja bym uzył wszelkich żródeł aby odzyskac kase- a przecież na wszystko jest sposób tylko trzeba porozmawiac z mądrymi lumi