Nie wierze w to ze e spolka dzieje sie cos zlego.Gdyby tak sie dialo widzielibysmy jakies dzialanie ze strony reszty akcjonariuszy PZU ING i PKO.
Widac ze nie ma zmasowanej wyprzedazy niektorym popuscily lejce i sie wysypali.Co mslicie?
Ostatnie sprawozdania dowodzą że w spółce dzieje się bardzo dobrze ( rentowność netto 10 % !!!). a perspektywy coraz lepsze. Ci którzy teraz kupowali zapewne zapoznali się z umowami kredytowymi i banki nie powinny wypowiedzieć tych umów bo ACE poszuka sobie nowych banków .
Firma taka jak Ace ( wyniki dobre ) może stawiać warunki każdemu bankowi. Banki żyją głównie dzięki udzielanym spłacalnym kredytom. Jestem spokojny o firmę ACE.
widac ze caly czas ktos zbiera...jak tylko mocniej spaklo od razu ktos zebral wszystko z prawej...kiedy info kto to wszystko kupil?! bo w proznie nie poszlo:)
"kiszonka" będzie tak długo jak "ktoś" nie pozbiera wystarczającej dla siebie ilości akcji , ( zresztą po dobrej cenie - bo cena akcji będzie rosła ze względu na wyniki firmy ) , od
płochliwych inwestorów którzy reagują zbyt impulsywnie na różne informacje. pozdrawiam cierpliwych .
Kurde jakieś osiołki sprzedały po 6 a ja akurat robiłem sobie kawę.. Ech.. Może jeszcze sypną. Żeby ktoś mógł zarobić inny musi stracić. Sypać, sypać...