• czas obsuwania Autor: donek [83.14.126.*]
    Dzisiejszy target 3,55 Niestety
  • Re: czas obsuwania Autor: ~kkk [83.12.169.*]
    A niby czemu ?
  • Re: czas obsuwania Autor: donek [83.14.126.*]
    zrzutka dla ostatnich nerwowych co ostatnio kupowali i zrazili sie brakiem wzrostów powyżej 4 zł.Ci co mają kupowac narazie czekają...
  • Re: czas obsuwania Autor: ~krupa [83.12.169.*]
    No faktycznie dzisiaj wszedzie na czerwono :((
  • Re: czas obsuwania Autor: ~Mesner [213.77.101.*]
    Przeżyłem 1.2zł to 3.55zł przeżyję. :))
    Sprzedażą będę się interesował jak za 1 akcję trzeba będzie płacić ponad 15zł
    No ale to jeszcze musi potrwać.
    Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: czas obsuwania Autor: ~sandałek [78.131.222.*]
    chyba czas manipulowania kursem
    Dlaczego od razu manipulowania kursem.Poprostu codziennośc giełdowa
  • Re: czas obsuwania Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    najważniejsze jest to ze spółka wychodzi na prosta
    wszystkie obligacje znalazły nabywców (po cenie 4zl)- zmniejsza się zadłużenie, powstałe w związku z zakupem 2 firm niemieckich
    firma inwestuje w nowe technologie - zwiększenie produkcji folii, projekt dofinansowany środkami z UE, w planach kolejne inwestycje (czyli chyba maja komu sprzedawać)
    zysk netto poprawia się o ponad 100% a spółce udaje się jej systematycznie poprawiać wyniki finansowe
    kurs akcji jest w każdej kategorii niedowartościowany

ja bynajmniej nie widzę tu żadnych zagrożeń, ale jak ktoś tylko patrzy na kreski to aż się dziwie ze siedzi na tej spółce bo tu płynność w dalszym ciągu ograniczona. Myślę ze posługując się AT lepiej pograć na Atlantisie, Skotanie, Centrozapie ale nie tu
    Przepraszam,ze nie docenilem siły kolegów naprawdę myslałem,ze dziś nie zejdzie poniżej 3,55 no moze w poniedziałek miało być 3,5 ale nie dzisiaj
  • Re: czas obsuwania Autor: ~Mesner [213.77.101.*]
    W 100% się zgadzam z przedmówcą, a co do obrotów to wzrosną jak przebijemy 6-7zł. Myślę, że to nastąpi już na wiosnę po wynikach za I kwartał.
    Pozdrawiam
    a Ty donek zdecyduj się czy jesteś donkiem czy redaktorem bo Twoja wiarygodność jest znikoma. Czyżby już był wstyd podpisywać się jako redaktor ?
    Wiesz o tym że donek jest rudy a redaktor sie jąka więc obaj są niewiarygodni
    A póki co oddajcie po 3,5 bo bedzie jeszcze taniej niedługo ale nie martwcie się poniżej 2,5 nie zjedzie
    jesteś bardziej upierdliwy niż wrzód na dupie
  • Re: czas obsuwania Autor: ~zigi [83.12.169.*]
    Coś mi się zdaje, że jeszcze AIG coś sypie ?
    Jesli to wszystko co umiesz powiedzieć to nie dziwię się że masz taki nick jak masz.Szkoda tylko że nic nie jarzysz ale trudno ktoś musi zarabiać na giełdzie na takich jak ty.
    P.S Prawdziwy donek i prawdziwy redaktor to są zupełnie inne osoby...ha ha ha
[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.