Ciekawa sytuacja.Info podane po sesji,gdy ostatnio były podawane podczas sesji i na ogoł mialo to przełożenie albo na duży wzrost,albo spadek kursu.Ciekawe jak będzie w poniedziałek.I ciekawe że brak jakichkolwiek komentarzy na forum,kompletna cisza.Moze jeszcze ktoś z branży pojawi się do przejęcia.Znalazłem info o nabyciu dużego pakietu Swarzędza przez właściciela Pagedu,ale nie znalazłem ,ze Mzyk kiedykolwiek te akcje zbył.Może kyoś coś wie?
wszyscy pochowali akcje bojąc się ,żeby im ich przypadkiem nagle nie zebrali( w przypadku dobrego info) , wszystko zależy od informacji.....kiedyś nie można było puszczać informacji podczas sesji i spokojnie akcyjki, albo chęć ich zakupu mogły leżeć cały dzionek..... dzisiaj 5 minut spóźnienia i albo zgarną wszystkie akcje albo zbiją kurs i zostajesz na dłużej z papierem...to takie moje przemyślenia na temat małych ilości widocznych akcji, ale to dotyczy wszystkich spółek.....
tutaj jest teraz za duże ryzyko,że jak wywalisz to już nigdy taniej nie kupisz (nawet w tej samej cenie) ,no i to samo może być w drugą stronę....