• WSPÓŁCZUJE KOLEDZY .... Autor: ~re [77.253.194.*]
    witam was serdecznie .
    jato współczuje tobie i wszystkim na mostostalu .obawiałem się ,że to wybicie jest pod wywalanie i jak to bywa przeważnie na msx.przed słabymi wynikami.ciężko wam bedzie przez najbliższe 3 miesiące naprawde. a najgorsze ,że idzie kolejna fala wzrostowa. trzymam za was kciuki i życze jak najlepiej .martwie się o was bo fajnie mi sie z wami zarabiało na mostostalu .piszę poraz kolejny ,że wróce do was wiosną 2010 i pojedziemy wtedy na 4 zł ale narrazie .....zimuje na jutrzence i od tygodnia na barlinku .trzymajcie się przyjaciele .
    ps.taki fajny akcjonariat i marnuje sie przez prezesa .............pozdrawiam
  • Re: WSPÓŁCZUJE KOLEDZY .... Autor: ~KM [95.50.23.*]
    Witam,
    Nie masz co Re nam wspolczuc, bo nie jest az zle, jak sie Tobie wydaje.
    Cena pod wyniki juz dawno zdyskontowana, wiec ja sie nie obawiam o kurs.
    Troche pewnie spadnie, bo po takich wynikach to normalne.
    Ale ja ciagle jestem duzym optymista i wydaje mi, ze na Mostku zarobie fortune.
    I nie naganiaj na swoj Barlinek, bo on ma bodajze 22mln zl straty po III kwartalach.
    Spólka zapewne warta zainteresowania, ale niech spadnie ze 20 pare %.
    Mostek juz swoje stracil i czas sie odbijac w koncu.
    A na ile pojdziemy, tego nikt nie wie.
    Ja bym chcial pojsc na 100zeta, ale to tylko moje marzenia...

• Re: WSPÓŁCZUJE KOLEDZY .... Autor: ~re [77.255.7.*]
    i nadal mam jutrzenkę ,kupuję barlinek i mostostal.dziś wywaliłem sygnity .jutro dokupię jeszcze mostka a mam go już sporo .dziś rozmawiałem z apeak i innymi kolesiami .jeszcze troszkę się pobujamy i jazda na 4 zł tylko dlatego ,że coś się zmieni w mostku i to niebawem narazie syf i kiszonka .
  • Re: WSPÓŁCZUJE KOLEDZY .... Autor: ~kadu [81.219.228.*]
    też myślę o msx ale dopiero w maju. narazie zapakowałem SYGNITY po trzech latach spadków jak wyboje to ....
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.