Szczupaczku, odgrażałeś się, że przy 0,09 zadziałają stop-lossy i że sam masz ochotę rzucić ze 100 złotych, by je uruchomić. Bo przecież masz trochę akcji Starka, jak przyznałeś.
Pytanie:
Dlaczego nie udowodnisz nam, że masz rację. Dlaczego nie uruchomiłeś tych stop-lossów, gdy była taka okazja? Były już przecież sytuacje, gdy 10gr było wyczyszczone, i odkryta sterta kupna na 0,09. Zamiast pie...rzyć na forum - trzeba było działać. Zainicjować lawinę ;-) A potem oznajmić: "A nie mówiłem?!"
Popraw się i dziś uruchom te mityczne stoplossy, OK?
Niech szczupak wreszcie zadziała i uruchomi te stop-lossy na 0,09, o których tyle nam tu naopowiadał ;-) Właśnie w tej chwili jest na to idealna okazja! bezruch, a oferky K na 9gr tylko czekają. Czekają na "armagedon" spowodowany przez szczupaka!
Dnia 2009-11-13 o godz. 08:56 ~hehehe napisał(a):
>
Szczupaczku, odgrażałeś się, że przy 0,09 zadziałają
> stop-lossy i że sam masz ochotę rzucić ze 100 złotych, by
> je uruchomić. Bo przecież masz trochę akcji Starka, jak
> przyznałeś.
Pytanie:
Dlaczego nie udowodnisz nam, że masz
> rację. Dlaczego nie uruchomiłeś tych stop-lossów, gdy była
> taka okazja? Były już przecież sytuacje, gdy 10gr było
> wyczyszczone, i odkryta sterta kupna na 0,09. Zamiast
> pie...rzyć na forum - trzeba było działać. Zainicjować
> lawinę ;-) A potem oznajmić: "A nie
> mówiłem?!"
Popraw się i dziś uruchom te mityczne
> stoplossy, OK?
Wytłumacz mi autorze tego wątku co to się dzieje?
Albo ja nie rozumiem albo to taka zagrywka. Miało iść do góry , a tu kupka po lewej z 9 gr zaczęła maleć. Z 1,5 mln szt na zakup po 9 gr jest już tylko 1 mln szt.
To jak ta kupka ubywa to oznacza wzrosty????
Czy ja nie kumam.
A może wreszcie do ciebie dociera , że na 10 gr była dystrybucja.
A teraz pomyśl co się stanie jak się przestraszą ci co brali te kilka mln szt po 10 gr.
Wtedy to może być lawina w dół, kto pierwszy ten lepszy.
Będzie ciekawie.
Na chwilę obecną kurs wybrał ścieżkę na południe.
Prawie 1 mln szt wystawione na sprzedaż po 10 gr.
Zakup po 9 gr już na poziomie poniżej 1 mln szt i coraz większe transakcje sprzedaży po 9 gr. To oznacza spadek tylko do ilu???????
Nie lubię mowić "A nie mówiłem". Grałem na Starku i trochę zarobiłem. Jak ktoś chce pograć to niech dobrze poszuka. Jest kilka spółek, na których wyraźnie poprawiła się płynność. W jednej z nich jutro będzie split.
Nawet na Symbio poprawiła się płynność :)))
I kurs znowu tam rozpoczął marsz do góry.
A tym razem zatrzyma się powyżej 30 zł.
No może gdzieś miedzy 40-50 zł.
Nabrałem awersji do spółek po i w trakcie splitu.
Od 1-2 m-cy kupiłem trochę Ganta pod pp i potem mam zamiar dokupić trochę szt w nowej emisji po 10-15 zł/szt.
Nie sądzę bym na tym nie zarobił dobrze.
No i pare innych drobnych firemek oraz 1 firmę tak dla fanu - Symbio. (znów)