Zwróćcie uwagę, że po 11 gr zeszło dziś raptem 120.000 akcji. Reszta to sprzedaż po 10 gr. Konsekwentna dystrybucja. Nie wiem, gdzie niektórzy widzą "zbieranie pod odpał".
Zobaczcie też, że na K łącznie od 0,05 gr stoi niecałe 2,5 mln akcji a na S za 11 gr 3,3 mln, nie mówiąc już o innych poziomach. I kto tu ma zbierać?
Jak wywalą co będą mieli to wtedy zwalą kurs i będą dobierać. Ale póki są chętni do łykania po 10 gr to jest "konsolidacja", jak to ktoś ujął.
Większość akcji starka pogoniłem i raczej wolę obserować niż kupować.
Wygląda na to, że akcje ma ulica a resztówki wywalają ci, co robili podbitki. Nie wykluczam, że jak już się pozbędą tego, co mają do sprzedania, zostawią starka na jakiś czas samemu sobie.
Na razie korzystają z neutralnej atmosfery i nadziei na powtórkę scenariusza ze splitu na Izolacji.
Ale jak ubiorą leszczy do bólu po te 10 gr, to te ..... sami zwalą trochę kurs, zawsze ktoś nie wytrzyma i mu puszczą zwieracze. Tylko jak się obsunie to do ilu 8 czy 7 gr?
Jak spadnie to potem normalną rzeczą będzie odreagowanie do poziomu 10-11 gr.
Tak sądzę.
No, ale przy ewentualnym zakupie po 7gr , wzrost nawet 1 groszowy to ponad 10%. Aczkolwiek ryzyko duże. A i presja podaży nie wiadomo jak się zachowa. Na dwoje babka ..........
Lepiej na razie sobie odpuścić.
Wracam do do starych papierów i mojej zabawy na SYMBIO.