Jeśli chcesz to opiszę dla Ciebie jak wyglądają fale R. Elliotta na Netii , jednak pod jednym warunkiem, że przeanalizujesz je i napiszesz na forum co o tym myślisz. Sam zobaczysz czy można ,czy nie stosować teorii fal do poszczególnych spółek.
Poza tym będzie to coś konkretnego nie tylko bla bla bla.
Mirosława
Odnoszę wrażenie ,że nikt nie jest twoimi falami zainteresowany , a poza tym GRATULUJĘ - z prostej opiekunki hospicyjnej z dnia na dzień stała się " pani " wybitnym specjalistą AT , zacznij robić te swoje podchody gdzie indziej bo na bankierze CK jesteś rozszyfrowany i SPALONY !
Szanowny Antychodziku. Nie posuwam się tak jak Ty do kombinacji, intrygi,
manipulacji, bo to po prostu niegodne i wstrętne i chyba taki Antychodzik z moją wypowiedzią musi się zgodzić. Ponieważ Ty Antychodziku nie jesteś w stanie nic mądrego tutaj napisać, więc ktoś to musi zrobić i to bynajmniej nie będę ja.
Pisałam na tym forum, że Chodzik Księżycowy rozpisał możliwości jakie powinny jego zdaniem nastąpić na Netii, Trakcji, Hydrobudowie i rynku jako całości ale to już w perspektywie dłuższej. Gdybyś uważnie czytał, a nie pisał farmazonów to byś dobrze o tym wiedział. Ale ty jednak czytać nie umiesz.
To co ewentualnie mogę przedstawić odnośnie Netii to nie moje przemyślenia i na pewno nie podpiszę ich swoim imieniem. Bardzo Cię proszę może jednak kika mądrych i wartościowych rad odnośnie tej spółki nam tu przedstawisz.
Bo jak dotąd ,,ani me ani be ani kukuryku,,.
Poza tym ten wykres przeznaczony jest dla konkretnej osoby. Nie wysilaj się i tak z niego nic nie zdołasz zrozumieć.
MM
Czcigodna Mirosławo - każdy kto mnie zna powie ,że nigdy nie posuwałem się do żadnej intrygi - po prostu to co myślę - piszę , co do rozpisywania fal na netii masz rację nie znam się zbyt dobrze ale nie jest mi to potrzebne, wybieram tylko te spółki które są w długoterminowych kanałach wzrostowych , które nie generują strat , mają rynki niszowe a struktura ich jest przejrzysta.W sytuacji kiedy 95% inwestorów korzysta z AT i bardzo często to im się nie sprawdza moja taktyka jest strzałem w dziesiątkę .Pragnę rozwiać też twoje wątpliwości - nie jestem agentem , a co się tyczy twojego postu sam widzisz CH , że ludzie poznali twoją taktykę i olewają Cię ciepłym strumieniem uryny .....
Fajnie byłoby bez tego ostatniego zdania. Może nie jesteś agentem ale za to chamem na pewno.
MM
Skoro jednak jak sam piszesz jesteś w teorii fal dyletantem, a podobno człowiekiem dobrym i uczciwym to co za Lucyfer w tobie siedzi aby krytykować inna osobę która ma inne zdanie niż ty, czy jesteś może rasistą ?
Poza tym te proste metody jak piszesz bardzo skuteczne chętnie przedyskutowalibyśmy na forum gdybyć w swojej dobroci mógł je nam przedstawić.
Mirosławo. Ależ pojechałaś po bandzie HO HO HO.
Zaczynasz już nawet mnie spokojnego człowieka irytować. Utrata osobowości to jest problem. Na siłę produkowanie się na forum jest natręctwem może czas zdać sobie sprawę, że potrzebne jest teraz nowe uśmiercenie. A za jakiś czas jak ludzie po świętach dostaną super prezenty i odreagują wtedy jak FENIKS z popiołów narodzi się ponownie CK ODRODZENIE. Jak w Matrix
A tak po za tym wszystkim Jak myślicie czy start z nową reklamą świąteczną Neti odbije na północ do 5zł?
I jeszcze jedno - skończ już tę szopkę z CK , pracowałem dosyć długo w Hospicjum i wiem jak wygląda tam praca , wprawdzie nie jako opiekun ale wiem ,że żadna opiekunka nie ma nawet 5 minut wolnego czasu żeby rozsiąść się przed laptopem , w biały dzięń , śledzić notowania , rospisywać AT i jeszcze prowadzić dyskusje na kilku forach - skończ tę szopkę
Przestańcie odpowiadać bo on i tak dopina swego.Jemu chodzi o to,żeby netia jak najczęściej pojawiała się tutaj https://www.bankier.pl/forum/forum_gielda,6,1.html
A jakie teksty umieszczacie to go naprawdę nie interesuje.Możecie na niego napluć a on powie,że deszcz pada.
Cercio jesteś genialny.
Oto nowa koncepcja, może nawet prawdziwa. Ja sobie piszę reklamy tu lecą a właściciele portalu zarabiają. To prawdziwy majstersztyk.
Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku życzę
MM
A w Nowym Roku życzę ci Chodziku,przyjacielu, żebyś znalazł sobie drugiego takiego frajera jak ja co przez 14 miesięcy pisał z tobą wątki merytoryczne,których długość często przekraczała 200 wpisów i trzeba było zakładać nowe a każdy z nich ze względu na merytorykę był umieszczany na pierwszej stronie bankiera.
Jak cię mamusia tego nie nauczyła to ci dam radę ja,krowa co dużo ryczy a mało mleka daje: na kłamstwie daleko nie zajedziesz.
cercio
Pewnie do dzisiaj pisałbyś ciekawe wątki z Chodzikiem, bdybyś się a tą zgrają nie zadał tylko od nich odciął. Właśnie dlatego byliście tak ciekawi, że prezentowaliście odmienne zdania na temat giełdy. Wielka szkoda.
Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku i samych sukcesów w inwestowaniu.
Pewnie dalej bym z tobą pisał gdybyś ze mnie idioty nie robił.Ale wśród znajomych miałem również kolegę co dla niego najważniejsze są pieniądze.Teraz jest samotny,nikt się z nim nie przyjaźni bo każdego na kasę przekręcił,rodzina nie chce go znać a kasiorką może sobie tapetować swoją willę.Takie sobie życie wybrał,jego sprawa.
Cercio,
Przecież dobrze wiesz jak tu jest. jeśli coś napiszesz i to coś komuś pasuje to ok.
Jeśli nie to zelżą cię nie przebierając w słowach.
To nie chodzi nawet o tolerancję czy odmienne zdanie, sama nie wiem o co tu chodzi, myślę, że to taka polska natura. To co dzieje się w polityce jest tego najlepszym przykładem. Nie to dobre co dobre dla kraju, lecz to dobre co dobre dla jakiejś grupy interesów. Poza tym są i tacy co to się śmieją kiedy bliźniemu dzieje się krzywda. To im sprawia radość i przyjemność największą.
Zostałeś przeze mnie obrażony, przykro mi z tego powodu przepraszam, to że było to pod wpływem emocji nie usprawiedliwia mnie zupełnie.
To, że je przeanalizuje to możesz być pewna tylko nie do końca rozumiem dlaczego mam wnioski publikować na forum a nie np. przesłać Ci na e maila, skypa lub cokolwiek innego?
Pozdrawiam.